עבור לתוכן

בעיה בעלייה של מערכת ההפעלה

Featured Replies

פורסם

פתחתי היום את המחשב שלי בשביל לנקות אותו מאבק ועניינים. אחרי שסגרתי את האריזה של המחשב כשסיימתי לנקות אותו והפעלתי אותו, הוא עלה כרגיל, עד שהוא הגיע לקטע שיש בו את ה-"ברוך הבא" של Windows XP. אני לא רואה במסך את ה-"ברוך הבא" :) אבל שומעת את המנגינה שיש כשמערכת ההפעלה עולה. מהרגע שהמחשב מגיע לקטע הזה לא רואים כלום במסך.כיביתי את המחשב וניתקתי מהחשמל. פתחתי את האריזה של המחשב לראות שלא ניתקתי משהו בטעות והכל היה מחובר כמו שצריך ובמקום. סגרתי את האריזה, ניתקתי את כל הכבלים מהחשמל לכמה שניות והפעלתי את המחשב שוב. הוא עשה scan disk ומצא מלא דברים פגומים שהוא עשה להם truncate או משהו כזה.. אחרי הscan disk הוא נתקע באותו המקום כמו בפעם הקודמת שהפעלתי בה את המחשב. ניסיתי עוד כמה פעמים להפעיל את המחשב מחדש אבל כלום לא השתנה.. נתתי לו להישאר בקטע בו הוא נתקע בתקווה שאולי פשוט ייקח למחשב קצת זמן לעלות, אבל גם אחרי שעה כלום לא קרה. השארתי אותו דלוק במצב הזה וניסיתי להיכנס דרך מחשב אחר ברשת לתיקייה המשותפת של המחשב והצלחתי. כשאני מכניסה דיסק לכונן הדיסקים המחשב מגיב וזה נראה כאילו מערכת ההפעלה כן רצה אבל אני לא יכולה לראות כלום על המסך.. וזה לא בעיה בכרטיס מסך כי את כל מה שבא לפני הקטע של ה-"ברוך הבא" אני כן רואה.. כולל הscan disk..

ואין לי מושג מה לעשות.. :(

יכול להיות שהלך לי ההארד דיסק?..

פורסם

שלום לך

תוציאי כרטיס מסך כמובן אחרי שמכובה והשקע בחץ תנקי את הפינים הזהובים עם ספרי אוויר אם אן אז עם מוחק רק הפינים ועם מברשת

עדינה את הסלוט ,להחזיר ותנסי ,במידה ולא, תנסי להחליף כרטיס ממחשב אחר .

לפני זה הוא היה קופא?

פורסם

תנסי להעלות את המחשב במצב בטוח(Safe Mode) ע"י לחיצות במרווח של שנייה אחת מהשנייה על F8

פורסם
  • מחבר

ה-safe mode עבד! : ) עשיתי שחזור מערכת ליום שלפני .. כנראה איזה תוכנה מעפנה שהתקנתי ועשתה קצת בלאגן...

המון תודה! : ))

פורסם

בבקשה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים