פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים אני מחפש תוכנה או אפשרות ב WINDOWS XP PRO עצמה שתתן לי להפעיל אפליקציות בעזרת קול, כלומר לפתוח את MY COMPUTER להקליד ב WORD, לפתוח קבצים ספציפיים וכו'..מישהוא מכיר?
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים עד כמה שאני זוכר, יש את האפשרות הזאת בoffice XP, תחפש שם במאפיינים.ניסיתי את זה בעבר וזה עבד יפה, אבל לא מספיק מדוייק לטעמי.
פורסם 2002 בנובמבר 1623 שנים ואחרי שעשיתי את הפעולה Word -> Tools -> Speech מה אני רק מדבר למיקרופון אוו שאני צריך לילחוץ על משהו?
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים Dragon dictateאמור להיות לדבר הזה מנוע זיהוי קולי בין הכי מתקדמים שקיימים .לפרטי רכישה לחץ כאן
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים ואחרי שעשיתי את הפעולה Word -> Tools -> Speech מה אני רק מדבר למיקרופון אוו שאני צריך לילחוץ על משהו?עד כמה שאני זוכר, אתה פשוט מדבר בלי ללחוץ על כלום..אבל, קודם כל אתה צריך "ללמד" את המחשב להבין את הקול שלך בכך שאתה מקריא לו סיפורים (כמו קריאוקי כזה).פשוט תנסה ותראה.
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים מחבר אני עשיתי את ה SPEECH ACTION ב WORD ואני חייב להגיד שזה ממש מגניב!!!הכול מופעל על ידי הקול, מפעילים ומתנתקים את האפשרות על ידי סמן V ב TOOLS--SPEECHאבל צריך לפחות 3 אמונים בשביל להגיע לדיוק מספיק, אחרת זה לא כול כך שווה.
פורסם 2002 בנובמבר 1723 שנים שלום חברה תגידו בווארד אקס פי יש גם את תוכנת דיבור ? כי אני לא מוצא אותה בכלים דיבור , כלים יש אבל דיבור אין ???יש לי windows xp home
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.