עבור לתוכן

האם כתוצאה מנפילת סאב ממדף מגובה של כ-6 ס"מ יכול להיגרם נזק?

Featured Replies

פורסם

אני כבר מצפה שהרבה אנשים יחשבו שהתרד הזה הזוי אבל אני רציני ובשבילי העיניין מאוד חשוב, אז כזה:

לחבר שלי הסאב עומד על מדף על הריצפה (מדובר ברמקולים כמו אצלי MX5021 כך שהסאב דיי כבד), עכשיו לא יודע איך זה בדיוק קרה לו בקיצור ממה שהוא סיפר זה שהוא שאב אבק בבית והחוט של השואב התפתל סביב הסאב והפיל אותו על השטיח כך שהמכה הייתה "רכה"... עכשיו הוא כולו בסרטים... יש לציין שהכל עובד ללא בעיות ופיזית אין שום נזק, האם יכולות להופיע בעיות בעתיד כתוצאה מהמכה? תודה מראש לעונים הרציניים.

פורסם

כן

פורסם

הכל יכול להיות....

אבל מה אל תדאג אם הכל עובד סביר להניח שזה גם ימשיך לעבוד.... אבל אם משהו לא עובד אז תדע כבר כשזה יהרס... כי כעיקרון צריך לפתוח ולהסתכל כבר...

אבל אצלי למשל יש שתי וופרים 10 אינצ' של מאגנום ובאחד מהם בטעות חיררתי חור של מקדחה... סגרתי עם דבק 3 שניות והכל טוב באסים וסוחב מצויין... אתה מבין הכל צריך לבדוק ולדעת ולראות, כל עוד עובד אז מצויין כי גם הגובה הוא שטויות, 6 ס"מ? חחח תאמין לי זה כלום הם מתוכננים לשרוד מגובה רב יותר.

חח 6 ס"מ אל תדאג

פורסם
  • מחבר

זה מה שגם אני ניסיתי להסביר לו - כל עוד הכל עובד אין מה לדאוג... אבל הוא רוצה לשמוע דעות של החברה מהפורום, מה לעשות עליכם הוא סומך יותר. כמו כן, הסאב נפל על הרגליים כלומר החליק מהמדף על השטיח.

פורסם

תגיד לו שהוא צריך להירגע דחוף ... אין שום בעיה לא קרה כלום ;)

פורסם

כל עוד התנודה הפתאומית לא עוררה תגובה כימית של הפלוטוניום בתוך המגנט נאודוניום שנמצא בוופר, אין לו מה לדאוג. אם זה כן עורר תגובה, הזרם שעובר שם בסביבה כנראה שישמש כזרז לתהליך ההתרכבות של החומרים, ובקרוב מאוד הוא יתחיל להריח ריחות מוזרים מכיוון הרמקולים. ברגע שזה הגיע למצב הזה, אני אישית ממליץ להיפתר מהרמקולים כמה שיותר מהר אחרת הגזים הרעילים האילו ישפיעו עליו חזק מאוד לתווח הארוך. בין תופעות הלוואי של שאיפת הגזים האילו ניתן למצוא את הבאים:

- הדמיית מציאות חלופית בה נפילה של עצמים קשים מ-6cm עלולה לגרום לנזק פוסט-טראומטי תמידי.

- פראנויה לא מוסברת.

- לאחר שאיפת ממושכת של הגזים תופיע גם מחלת הפרקינסון.

- במצבים קיצוניים במיוחד, ייתכן כי האדם המדובר יפגע אף מסכיזופרניה.

הפיתרון היחיד לתופעות הנוראיות שצוינו מעלה היא להעביר את הרמקולים למומחה אשר יוכל לדבוק אותם ולנסות לפתור את הבעיה כל עוד לא מאוחר. במידה והוא לא מעוניין לקחת את הסיכון הזה, אתה יכול למסור לו שאני מוכן לקבל את הרמקולים האילו במתנה בכל רגע נתון.

Anatoli.

פורסם

וואי כמה צחקתי כרגע....

אבל טוב לדעת :o

פורסם

חחחחחחח 6 סנטים ועוד על שטיח אני בספק עם קרא משהו זה לא זכוכית של כוס יין זה פאקינג עץ או פלסטיק בעובי של 3 סנטים (בערך)

אני לא חושב שמשהו קרה בימיוחד שהכל עובד טוב

הוא ניכנס לסרטים? תביא לו איזה סרט טוב וזהו (סרט לצפיה או סרט ליקשור אותו)

כמו אנטולי לא יזיק לי זוג נוסף של רמקולים

פורסם

כל עוד התנודה הפתאומית לא עוררה תגובה כימית של הפלוטוניום בתוך המגנט נאודוניום שנמצא בוופר, אין לו מה לדאוג. אם זה כן עורר תגובה, הזרם שעובר שם בסביבה כנראה שישמש כזרז לתהליך ההתרכבות של החומרים, ובקרוב מאוד הוא יתחיל להריח ריחות מוזרים מכיוון הרמקולים. ברגע שזה הגיע למצב הזה, אני אישית ממליץ להיפתר מהרמקולים כמה שיותר מהר אחרת הגזים הרעילים האילו ישפיעו עליו חזק מאוד לתווח הארוך. בין תופעות הלוואי של שאיפת הגזים האילו ניתן למצוא את הבאים:

- הדמיית מציאות חלופית בה נפילה של עצמים קשים מ-6cm עלולה לגרום לנזק פוסט-טראומטי תמידי.

- פראנויה לא מוסברת.

- לאחר שאיפת ממושכת של הגזים תופיע גם מחלת הפרקינסון.

- במצבים קיצוניים במיוחד, ייתכן כי האדם המדובר יפגע אף מסכיזופרניה.

הפיתרון היחיד לתופעות הנוראיות שצוינו מעלה היא להעביר את הרמקולים למומחה אשר יוכל לדבוק אותם ולנסות לפתור את הבעיה כל עוד לא מאוחר. במידה והוא לא מעוניין לקחת את הסיכון הזה, אתה יכול למסור לו שאני מוכן לקבל את הרמקולים האילו במתנה בכל רגע נתון.

Anatoli.

;D ;D ;D

הרג אותי הפלוטוניום,איך שראיתי את המילה "פלוטוניום" התכוונתי מיד לשאול איזה חומר לקחת,כי אני גם רוצה,כשקראתי את ההמשך ויתרתי על השאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים