פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים בעת הפעלת המחשב יש לי ציפצוף.לא משהו כמו ___ _ _ _ (<יעני הקווים זה הציפצופים)אלא משהו _ יחיד.והכל עובד לדעתי כשורה.זה בסדר שזה ככה? כי לפי ידעתי לא אמורים להיות ציפצופים בעת הפעלת המחשב.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אמור להיות צליל יחיד במהלך עליית המחשב אשר מצביע על Post תקיןהמחשב עולה רגיל?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר יאפ.אולי קצת איטי בזמן האחרון משומה ותראה את המפרט שלי.=\ אז הצפצוף מראה על משוה?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים עברתי את הסדרת צפצפופים של הביוס שיש ברשותך אבל שום דבר לא מראה על צפצוף אחד ארוךתבדוק מתחים/טמפרטורות
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר טמפ' בסדר גמור לא עובר את ה47 בשעת לחץ רצחנית רק המעבדהלוח אמ לא עובר את ה32..
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים השאלה אם זה מגיע מהלוח או מהספק, ספקים לפני שהם מתים לפעמים נותנים טון אחיד כל זמן שהם פועלים אבל הוא בדקך כלל חלש בהרבה מהציפצוף שמגיע מהרמקול הקטן של הלוח.
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים מחבר לא מאמין שזה מהספק.איך אני בודק מתחים ואת המאווררים? יש לי EVEREST רק תגידו לי לאן להיכנס.ויש מצב שיש לזה קשר כלשהו לזכרונות? כי המחשב כעקרון פועל מצוין אבל אייסי עובד לאט ומאט אותו בצורה משמעותית, רק שאני נכנס להודעה אני צורך ל60% מCPU שלי... ואני לא מאמין שזה אמור להיות כך.
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר אם אתה יכול להביא לי את תוכנה הזאת ובדיוק מה לבדוק ומה צריך לראות מה רע ומה טוב ואיך להיכנס, אשמחחחחחחחחחח מאודD:
פורסם 2006 באוקטובר 3019 שנים מחבר נראה לי ממש מסובך כל התוכנה הזאתבקצרה, ציפצוף יחיד מהלוח אמ שלי (בצד ימין אפשר לראות גם את הלוח אמ +המפרט המלא) על מה הוא מראה?ואני יכול להתקשר לתמיכה טכנית מהמוכר שקניתי ממנו את המחשב?
פורסם 2006 באוקטובר 3119 שנים מחבר ציפצוף יחיד מהלוח אמ שלי (בצד ימין אפשר לראות גם את הלוח אמ +המפרט המלא) על מה הוא מראה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.