עבור לתוכן

ישראל השתמשה באורניום בלבנון

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3320435,00.html

"אנחנו יודעים שישראל השתמשה בפצצות חודרות בונקרים בשכונות חיזבאללה בביירות, אנחנו יודעים שב-72 השעות האחרונות של המלחמה הם פיזרו פצצות מצרר רבות בדרום לבנון, אשר עדיין גורמות להרג אזרחים מדי שבוע. ואנחנו יודעים עכשיו כי הצבא הישראלי גם השתמש בנשק זרחני - המוגבל בשימוש על פי הפרוטוקולים של אמנת ז'נבה", נכתב במאמר.

מצה"ל נמסר כי לא נעשה כל שימוש בנשק אשר אינו מותר על פי האמנה הבינלאומית.

• תגובות 62
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזה הקקה הזה?

ממתי יש אמנה למלחמה??

במלחמה אתה אמור לז*ן לצד השני את הצורה. לא להתחשב בו.

זה כמו ללכת מכות ולהגיד "אבל בלי אגרופים לפנים"

מזה ההסכם הלפלפי הזה(במבטא ז'וז'ו כבד)

פורסם

מצויין.

8. להבא - אנו מבקשים, לא רק אורניום !!!

יש גם פצצות מימן, הרבה זרחן, דלק-ואקום (לפזר בנדיבות), נפלאם (לצלות היטב מכל הצדדים), מצרר (לפי הטעם), אטומיות טקטיות, נויטרון (לאניני טעם) ואם אפשר גם נשק ביולוגי נגד טרמיטים, חולדות, עכברושים ושאר בע"ח דו רגליים בעלי נטיה להתחפר במעמקי האדמה - ולדאוג שיישארו בפנים.

פורסם

מזה הקקה הזה?

ממתי יש אמנה למלחמה??

במלחמה אתה אמור לז*ן לצד השני את הצורה. לא להתחשב בו.

זה כמו ללכת מכות ולהגיד "אבל בלי אגרופים לפנים"

מזה ההסכם הלפלפי הזה(במבטא ז'וז'ו כבד)

אל תגיד שלא ידעת שיש אותה.

פורסם

הפצצות תוצרת US, תפנו אליהם בטענות :)

למה אף אחד לא בודק את הפצצות שנפלו בעירק? אני מתערב שלא יהיה שום הבדל.

פורסם

במקרה של החיזבאללה האורניים יסבול.

קיצור שיפסיקו לבלבל את השכל הבריטי הזה דיבר כ"כ הרבה שטויות-שישתוק.

פורסם

עשינו שימוש בפצצות שמכילות אורניום?

כנראה לא מספיק ::)

פורסם

הפצצות תוצרת US, תפנו אליהם בטענות :)

למה אף אחד לא בודק את הפצצות שנפלו בעירק? אני מתערב שלא יהיה שום הבדל.

קרוב לוודאי שלא ישתמשו בהם באירעק כי פשוט אין שם מטרות כאלו זה פצצות חודרות בונקרים עם אורניום. כידוע לך בעירק אין מטרות כאלו.

פורסם

לא, לא ידוע לי.

וגם לך.

פורסם

לא אורניום ולא נעליים. זה זרחן לכל היותר וכמו שכבר נאמר, הפצצות תוצרת ארה"ב. הם לא ימכרו לנו נשק לא קונבנציונלי לשימוש. שפלצנים יבדקו בבלפסט ובעירק לפני שיכנסו לנו לתחת.

פורסם

האם ישראל מחכימה ומתחילה לערוך ניסויי פצצות אורניות קטנות מול האויבים? מתי נראה גדולות?

למרות שנראה לי שכל הסיפור הזה סתם מופלץ...

פורסם

לא אורניום ולא נעליים. זה זרחן לכל היותר וכמו שכבר נאמר, הפצצות תוצרת ארה"ב. הם לא ימכרו לנו נשק לא קונבנציונלי לשימוש. שפלצנים יבדקו בבלפסט ובעירק לפני שיכנסו לנו לתחת.

בדיוק ! זה זרחן אומנם שינו לזה את השם למשהו אחר אני לא ממש זוכר מה אבל שינו לו תשם כדיי שזה יתאים לאמנת ז'נבה ואם הם שואלים מה זה אז צהל אומר

שזה כמו פצצה רגילה אבל עושה אפקט כחול יפה יותר בשמיים (ככה לפחות חייל שהוא בתותחנים הסביר לי)

פורסם

החומר המדובר הוא זרחן לבן

ואני באמת מצטער ששלפו את זה רק ב 72 שעות האחרונות של המלחמה. זה היה יכול לפתור הרבה בעיות.

פורסם

עשן מתפוצץ.

לא אורניום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים