פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר ואיך זה קשור למים של הברז :s05:אני כמעט בטוח שהדבר הזה עובד על סוללות. אפשר גם להוסיף מתגי הפעלה על הברזים...עובד על סוללות שעון יד...ובדיוק לדיון כזה לא רציתי שהדיון הזה יהפוך...זאת הסיבה ששמתי את זה מההתחלה בגאדג'טים.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים כשאמרתי להעביר את זה לאלקטרוניקה ומודינג זה היה בציניות לחלוטין.ולא נראה לי שיש חברות שמייצרות דברים כאלה. גם ה"חברה" הזאת בחו"ל היא בטח סתם כמה חבר'ה שלוקחים חלקים ובונים מהם את הדבר הזה.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אז אתה תהיה הראשון :-*Intel Berez @ 5Hz טיפות בשנייה =\טיפות לא יראו יפה.. צריך זרם...עובד על סוללות שעון יד...ובדיוק לדיון כזה לא רציתי שהדיון הזה יהפוך...זאת הסיבה ששמתי את זה מההתחלה בגאדג'טים.אז מה רצית לדעת על זה יותר מזה שאף אחד לא ראה את זה בארץ?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר אז מה רצית לדעת על זה יותר מזה שאף אחד לא ראה את זה בארץ?זה בדיוק מה שרציתי לדעת, אתם התחלתם להרחיב, לא אני.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים http://www.thinkgeek.com/homeoffice/gear/8122/זה עולה בסה"כ 15 דולר.. תזמין מחו"ל.. זה נראה דיי מגניב!אבל בעצם, אני לא יודע אם המתאם יתאים לברזים שנמכרים פה בארץ...
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר כתוב שזה מגיע עם מתאם אוניברסלי...או מה שזה לא יהיה.והמתאם זו הסיבה היחידה ששאלתי אם ניתן להשיג זאת בארץ.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים ואתה כאילו בכוונה התעלמת מההמשך של המשפט?Two universal adaptors included. (fits most standard faucets in USA. Not recommended for faucets outside of the USA.)
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים 200 שקל בשביל זה?פאק...ועכשיו אחרי שראינו בכמה מוכרים את זה בארץ (כלומר, הרבה יותר מדי)איך עושים משהו כזה בעזרת מוח יצירתי, הרבה זמן פנוי וכמה לדים כחולים (או אפילו בצבע אחר)?
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים 200 שקל בשביל זה?פאק...ועכשיו אחרי שראינו בכמה מוכרים את זה בארץ (כלומר, הרבה יותר מדי)איך עושים משהו כזה בעזרת מוח יצירתי, הרבה זמן פנוי וכמה לדים כחולים (או אפילו בצבע אחר)?חתיכת צינור עם הברגה שמתאימה לברז, כמה לדים, חוטים, סוללות, כמה גומיות ופרספקס
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים טוב, לדעתי מדובר באותו מוצר בדיוק, וזה אומר שהוא מתאים לברזים שנמכרים בארץ.. קנה בחו"ל וזהו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.