פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים לוח dfi lp ud הספק עובד המחשב מתחיל לעבוד נכבת המנורת בקרה הרביעית בלוח בצד שמאל למטה אבל השלישית נשארת דלוקה...היה כתוב בחוברת שזה קשור ל cpu אז הוצאתי אותו ושמתי מחדש.. לא עזר.. למישהו יש רעיון?
פורסם 2006 באוקטובר 2919 שנים לפי החתימה שלך המחשב באוברקלוק, תאפס את הביוס ע"י CLR_CMOSופעם הבאה תחכה בסבלנות אני מבטיח שאני עובר על כול הדיונים אין צורך להקפיץ פעם הבאה תקבל אזהרה
פורסם 2006 בנובמבר 119 שנים מחבר לפי החתימה שלך המחשב באוברקלוק, תאפס את הביוס ע"י CLR_CMOS ופעם הבאה תחכה בסבלנות אני מבטיח שאני עובר על כול הדיונים אין צורך להקפיץ פעם הבאה תקבל אזהרה האובר-קלוק בוטל דיי ממזמן.. המחשב על מצב של סטוק.. הממ... הוצאתי את הסוללה גם איפסתי מספר פעמים את הביוס.. עדיין לא עוזר
פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים תעקוב אחרי המדריך4 LEDs on = Power applied, checking CPU3 LEDs on = CPU has been detected OK, checking RAM2 LEDs on = RAM has been detected OK, checking VGA1 LED on = VGA has been detected OK, entering BIOS0 LEDs on = System has booted to the Operating System.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.