עבור לתוכן

המכרז של המדינה לא מספקים יותר מדי מידע על מחשביהם

Featured Replies

פורסם

הנה המפרט:

Intel Pentium 4 2400MHZ

3D-Force 64 MB לא ציינו שהוא אוןבורד

הארד דיסק 40 GB - אני מצוטט "שטח ענק" - דבר ראשון מה ענק? קיים כבר 200GB! דבר שני שהם לא ציינו את שם החברה

הם לא ציינו גם לוח!

כמה המחשב עולה? - 10000 שקל !!! :o :o :o :o

פורסם

רק עכשיו גילית את זה :lol:

צריך להיזהר מכל המכרזים האלו :nono:

פורסם
  • מחבר

אבל הפעם הם הזימו! במחיר הזה אפשר לקנות מחשב מבוסס 3.06 לוח ASUS P4PE כרטיס מסך R9700 ועדיין ישאר עודף!

פורסם

לא הבנתי על מה אתה מתעמר? מישהו מכריח אותך לקנות. הרי מה אתה רוצה שהם יגידו לך? אנחנו מוכרים מחשב זבל שלא שווה כלום.

תסתכל מה הם נותנים לך, תעשה חשבון ותיתן הצעה. אף אחד לא אמר שזה המחיר שאתה צריך לשלם. מספיק עם הבכיינות!

פורסם
  • מחבר

אנשים שלא מבינים כלום חושבים שזה מחשב החלומות כמו שכתוב! וזה לא נכון! אני רוצה לראות את הפרצוף של האיש שינסה להפעיל דום 3 על הכרטיס "החייתי" ( ;D ) הזה!

פורסם

אני מציע לך לשנות את הכותרת למשהו מתון יותר מאחר ולא הוכחת פה שום דבר שמצדיק כותרת כזו.

פורסם

הם לא. בנוסף למה שנאמר כאן, הכל יחסי.2.4 מהיר יותר מ1.8, 40G זה ענק לי 6G וכו..... בכל זאת.

פורסם
  • מחבר

אני לא הולך לשנות כותרת! למה? אתה יודע מה טוב אשמת הקונה שהוא לא מבין. אבל הם גם לא נתנו יותר מדיי פרטים! למשל לא הוזכר אפילו השם לוח! לא כתוב מאיזה חברה הארד דיסק!

פורסם

תמיד אשמתם של הקפיטליסטים. גם במקרה הזה.

פורסם

אני לא הולך לשנות כותרת! למה? אתה יודע מה טוב אשמת הקונה שהוא לא מבין. אבל הם גם לא נתנו יותר מדיי פרטים! למשל לא הוזכר אפילו השם לוח! לא כתוב מאיזה חברה הארד דיסק!

יש הבדל בין קונה שלא מבין (בניגוד אליך) לבין לקרוא לחברה רמאית. הרבה חברות מחשבים לא מספקות הרבה מידע על מה שהן מוכרות או בעצם מספקות רק חלק מהמידע. אני בטוח שהדבר אינו קשור להנהלת המכרז באופן ישיר אלא לספק של אותו המוצר.

לכן בפעם השנייה, אני מבקש ממך לשנות את כותרת הת'רד מאחר ולא הבאת הוכחות שמגבות את הטענה שלך.

פורסם

מכות מכות ;D

פורסם

מצטער לבשר לכם אבל לא משנה תחת איזה כותרת הת'רד דומה לעשרות הת'רדים העוסקים בנושא, כולם בפורום 'כללי'

כי זה לא אקטואליה ולא תרבות (אולי אם מתייחסים ל'ישראבלוף')

פורסם

במה המכרזים נבדלים מחנויות כמו "באגסטור", "אופיס דיפו", "עתיד מחשבים" וכו'...?!

כלום, כל הרשתות אותו דבר.

מה שבטוח, הן מצטיינות בפירסום מחירים מופרזים. ;)

פורסם

צריך לסלק, אני חוזר צריך לסלק אותם!

ואם לא?

אני לא יודע מה יהיה.............

פורסם

מה אתה מצפה הם הזמינו מלאי ענק של הזבל הזה עכשיו הם מחפשים את הפריארים שיקנו אותו ועוד ישלמו להם מחיר בשמיים על הזבל הזה

ולצערי דוד שלי קנה מערוץ הקניות ואתם יכולים לנחש מה יש בגרוטאה שהוא קורא לה מחשב

בגלל זה תמיד שאני קונה משהו שעולה הרבה כסף אני מתעייץ עם בן אדם שמבין או שאם זה בכלל קשור במחשבים מבקש ממנו מפרט ומחיר +- שהוא צריך לעלות.

ותאמין לי אנשים קונים את הזבל הזה בכמויות וחושבים שקנו מפלצת אבל לצערם הם מגלים שהם קנו בסך הכל פיסת מתכת שלא שווה 1000 שקל וברור שלא 10000 שקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים