עבור לתוכן

ההצעה האיוולת למתן פרס ישראל לאריאל שרון

Featured Replies

פורסם

שמעתי בחדשות שהוגשה הצעה למתן פרס ישראל לאריאל שרון.על מה ולמה אריאל שרון ראוי לכך?על זה שהוא החריב ישובים יהודיים פורחים ברצועת עזה וצפון השומרון?או אולי על זה שהוא גירש "בנחישות וברגישות "אלפי משפחות יהודיות מבתיהם ומאדמתם?או אולי על זה שהוא ביצע תפנית של 180 מעלות מכל שהוא בעצמו האמין ודגל במשך עשרות שנים?או אולי על זה שהוא הפנה עורף לכל אלה שהלכו אחריו במשך עשרות שנים-בעיניים עצומות והאמינו בו ובדרכו ההתישבותית?או אולי על זה שהוא גרם לצבא להתאמן כיצד מגרשים יהודים "ברגישות ובנחישות "מבתיהם ולא כיצד להיות ערוך ומוכן למלחמה הבא?(זה אחד מהסיבות העיקריות לכשלון מלחמת לבנון-2).כל מה שהוא עשה במשך עשרות שנים למען העם והמדינה לעניות דעתי נמחקים ובטלים רק בגלל ביצוע העוול הגדול שהוא ביצע בתוכנית הגירוש.לכן אני טוען שאין הוא ראוי לפרס בכלל, ולפרס יוקרתי זה במיוחד.

פורסם

אני טוען שאתה טועה ...

טוב שעקרו יהודים חסרי לב מאדמות שלא היו שלהם גם בימי התנ"ך

בעזה ישבו פלישתים..

תגיד לי אך זה לגור בבית גדול מטר מהים.

כשמנגבים לכם את התחת כל יום עשרות חיילים עם מענקי ענק של הממשלה?

כשליד החלון שלך עוברים פלסטינים עניים מרודים ומסריחים?

אך זה לשבת במיגדל השן ולראות מהצד השני ערבים חיים בגטו?

לא ממש מזיז לך .. נכון ?

התרד הזה ינעל עוד דקה בטח.

פורסם

משה לא נמאס לך להטיף לנו דעות ימניות קיצוניות?

אריאל שרון היה גיבור לאומי. בזכותו יש לנו מדינה היום.

הזלזול שלך בו גובל בחוצפה. תתבייש.

פורסם

מכונת K ובילבו,

הייתי מציע לשניכם לצאת מסיפור הפנטזיה (ההוביט? ::)) שאתם חיים בו.

ברוכים הבאים למדינת ישראל.

פורסם

פרס ישראל על מה שהוא עשה בסברה ושטילה!!! אני בעד!

פורסם

זה היה בציניות?

פורסם

ברור, רק מדינה מטמטמת חושבת על לתת פרס ישראל לראש הממשלה שנסוג משטחים שעתה זולגים מהם טרור (וזה היה דבר ידוע), רק מדינה מטמטמת נותנת לרוצח ראש ממשלתה לזיין, רק מדינה מטומטמת אוספת מודיעין במשך עשרות שנים ממדינת אוייב (לבנון) ולא ידענו מה לעשות ברגע האמת.

אני אוהב את המדינה, אחלה טריפ מה שהולך פה!

פורסם

ההצעה שלו היא רק מהמחשבה שאנשים יעריכו את ההצעה הזאת ואז יזכרו שהוא הציע אותה ואז כוחו הפוליטי והאהדה שלו בעם תתחזק.

שרון לא צריך לקבל את פרס ישראל לא בגלל ההתנתקות - כי לזכותו אפשר להגיד שללא ספק היו לו כוונות טובות, אלא בגלל שלל פרשיות השחיתות והשוחד שהוא מעורב בהן. לא ייתכן שראש ממשלה שהאדם הממוצע ברחוב הרבה יותר ישר ממנו יקבל את פרס ישראל.

פורסם

עם כל הכוונות הטובות של מנהיגינו מספיק קיבלנו בראש.

פורסם

תגיד לי אך זה לגור בבית גדול מטר מהים.

כשליד החלון שלך עוברים פלסטינים עניים מרודים ומסריחים?

אך זה לשבת במיגדל השן ולראות מהצד השני ערבים חיים בגטו?

לא ממש מזיז לך .. נכון ?

לא,ממש לא..אני שמח לראות אותם חיים במצב הזה..זה נותן לי חיוך רחב ואושר כי אני יודע שזה לא ייפסק..MUHAHAHA :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

לא,ממש לא..אני שמח לראות אותם חיים במצב הזה..זה נותן לי חיוך רחב ואושר כי אני יודע שזה לא ייפסק..MUHAHAHA :yelclap: :yelclap: :yelclap:

מזל טוב, הרגע הכרזת על עצמך כאידיוט מוחלט.

פורסם

האמת משה, אמנם אריאל שרון עשה כמה מעשים שגם אני לא מסכים איתם, אני עדיין חושב שהוא מדור הנפילים של שמעון פרס, יצחק רבין, רחבעם זאבי בן גוריון ואחרים.

ובהחלט בהחלט, אתה לא מגיע לערדליים או אפילו לא מספיק חשוב כדי ללקק לאותם אנשים את קצות האצבעות של הרגליים.

אז אני מציע לשבת בשקט.

פורסם

אפרופו גנדי

למה לא עושים לו יום זכרון רשמי?

פורסם

כי הוא גזען שיש לדעות שלו מקום במדינות כמו איראן?

פורסם

יש יום כזה - ל בתשרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים