עבור לתוכן

דודו טופז מראיין את לריסה טרימבובלר, מזעזע!!!!!

Featured Replies

פורסם

"שלום עכשיו" ניסתה למנוע את הראיון עם לריסה בתוכניתו של דודו טופז אך הוא שודר בכל זאת. לדעתי האישית הבקשה היא צביעות מכיוון ש"שלום עכשיו" מתנגדת ידוע לצנזורה על התקשורת, אך גם ללא קשר לא ניתן למנוע מאנשים גם אלו שהתחברו לפושעים להתראיין בתקשורת.

מעניין אם היית אומר את אותו הדבר אם "שלום עכשיו" היו מנסים למנוע שידור ראיון עם רוצחי רחבעם זאבי ז"ל. יש אנשים שהחברה צריכה להוקיע מתוכה - יגאל עמיר, וכל מי שתומך בו ומזדהה איתו, שייך לקבוצה הזו.

פורסם
  • מחבר

מה הקשר? לא היה כאן שידור עם יגאל אמיר היה כאן שידור של לריסה. וכן אם היו רוצים לבצע ראיון עם הנשים של רוצחי זאבי הייתי חושב אותו הדבר תפסיק להכניס פוליטיקה לכל מקום.

פורסם

ומי זאת לריסה? מטורפת שהתאהבה ברוצח ראש הממשלה. למה לעזאזל צריך לתת לה במה? הרי ברור מאליו שדודו טופז (אוף, שיעוף כבר) וערוץ 10 החליטו לראיין אותה לא סתם כי היא מכוערת וטיפשה, אלא בגלל הקשר החד משמעי ליגאל עמיר. משום מה ערוץ 10 מנסים להציג אותו ואותה כדמויות שנויות במחלוקת, וזה דבר פסול מיסודו - לא צריכה להיות שום מחלוקת לגביהם, הם צריכים להיות מנודים לחלוטין מהחברה. כל מי שנותן במה ללריסה טרימבובלר נותן במה, באופן ישיר, ליגאל עמיר.

פורסם

צורה נהדרת להשגת רייטינג גבוה, מה רע?

פורסם

אני בטוח ששידור חי של ההוצאה להורג של דודו טופז יביא לערוץ 10 יותר רייטינג.

פורסם

אני בטוח שאם תבטיח לדודו טופז 30% רייטינג על זה הוא יסכים

פורסם

האמת שאחרי התוכנית האחרונה צריך לחתום על עצומה נגד דודו כלומפז.

פורסם

ומי זאת לריסה? מטורפת שהתאהבה ברוצח ראש הממשלה. למה לעזאזל צריך לתת לה במה? הרי ברור מאליו שדודו טופז (אוף, שיעוף כבר) וערוץ 10 החליטו לראיין אותה לא סתם כי היא מכוערת וטיפשה, אלא בגלל הקשר החד משמעי ליגאל אמיר. משום מה ערוץ 10 מנסים להציג אותו ואותה כדמויות שנויות במחלוקת, וזה דבר פסול מיסודו - לא צריכה להיות שום מחלוקת לגביהם, הם צריכים להיות מנודים לחלוטין מהחברה. כל מי שנותן במה ללריסה טרימבובלר נותן במה, באופן ישיר, ליגאל עמיר.

מסכים עם כל מילה!

פורסם

אני בטוח שאם תבטיח לדודו טופז 30% רייטינג על זה הוא יסכים

:lol:
פורסם

האמת שאחרי התוכנית האחרונה צריך לחתום על עצומה נגד דודו כלומפז.

רק מהתוכנית האחרונה? היה צריך לעשות זאת לפני הרבה שנים.

פורסם

דודו טופז צריך ללכת לכלא על זה שהוא ניסה להדיח את יגאל עמיר לעבור על התנאי מאסר שלו

פורסם

ד"א, יש על זה היום בידיעות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים