עבור לתוכן

דודו טופז מראיין את לריסה טרימבובלר, מזעזע!!!!!

Featured Replies

פורסם

"שלום עכשיו" ניסתה למנוע את הראיון עם לריסה בתוכניתו של דודו טופז אך הוא שודר בכל זאת. לדעתי האישית הבקשה היא צביעות מכיוון ש"שלום עכשיו" מתנגדת ידוע לצנזורה על התקשורת, אך גם ללא קשר לא ניתן למנוע מאנשים גם אלו שהתחברו לפושעים להתראיין בתקשורת.

אני חייב לומר שלאחר שראיתי את הראיון שיניתי את דעתי. אסור היה לשדר את הזוועה הזו בטלויזיה, ולא זה לא היה בגלל לריסה, הזוועה היתה כולה של דודו טופז.

דוגמא אחת מהראיון:

דודו נוסע ברכב עם לריסה ויגאל מתקשר.

דודו מבקש מלריסה את הטלפון אך לריסה טוענת שאסור לו לדבר איתו לפי צו בית משפט.

דודו צועק ליגאל: יגאל מה כבר יכולים לעשות לך ( במילא הוא בכלא לכל החיים )

יגאל עונה דרך לריסה: עוד ישללו לי את הזכות לראות את לריסה.

דודו אומר: אל תדאג אני כבר אראה אותה במקומך.

מזעזע!!!!!

פורסם

בתכלס, זה היה קצת מבחיל.

פורסם

הוא גם אמר בהקדמה בתחילת התוכנית שאם הוא היה יכול לראיין את היטלר הוא היה עושה זאת, כי זה מעניין אנשים :bash:

הוא פשוט איש עלוב ופאטתי שיעשה הכל בשביל רייטינג

פורסם

רק חבל שמשלמים לאנשים כאלה עשרות אלפי שקלים לתוכנית.... :bash:

פורסם

דודו טופז פסה מזמן

פורסם

מי בכלל צופה בדודו טופז?

פורסם

מי בכלל צופה בדודו טופז?

בתכלס.

:lol:

פורסם

במקרה השתלטט לי לשם ורציתי לראות מה קורה שם וזה היה פשוט זוועה.

לא יכולתי לסבול את הגועל והעברתי.

הוא דיבר עם יגאל אמיר כאילו הוא חבר שלו.

פורסם

מה? משדרים אותו עדיין? הוא ויאצפן, 2 צ'חצ'חים ותו לא.

ובקשר ללריסה ועמיר... הקרביים שלי מתהפכות. פיכס. איזה ילד עקום בטח גם ייצא להם... :-X

פורסם

אני מעדיף לא לחשוב על מה שהם עשו שם, זאת יכולה להיות טרואמה.

אני ראיתי את דודו, כי זה היה פתוח על חדשות 10, וזה בא אח"כ.

הוא כבר צריך לרדת ממזמן מהמסכים.

פורסם

מי בכלל צופה בדודו טופז?

WhiteLen

:lol:

פורסם

כבר שחכתי ממנו. הוא לא נשך פעם איזה מישהי?

מזל שלא ראיתי את הראיון הזה... למה נותנים לבן ז*** הזה במה בכלל (יגאל אמיר ימח שמו, לא דודו) היו צריכים "להוציא אותו לגמלאות" מזמן. :pissed:

פורסם

הוא גם אמר בהקדמה בתחילת התוכנית שאם הוא היה יכול לראיין את היטלר הוא היה עושה זאת, כי זה מעניין אנשים :bash:

אפשר לחשוב, הוא לא עושה משהוא שאף אחד אחר לא עושה, הוא רק מטומטם מספיק כדי להודות בזה בפומבי.

בזמן המלחמה הייתה לצה"ל בעיה חמורה שבאורך מיסתורי כתב מסויים תמיד היה מדווח על פעולות של צה"ל צמוד מידי או אפילו לפני הפעולה עצמה מה שהיה גורם להמון בעיות ולא פעם פשוט בוטלו מבצעים בגללו.

בלי קשר לאיך הפרשה הסתיימה, זה מראה לך מה אנשים יעשו בשבל רייטינג.

פורסם

הוא ממש מנסה לחשוב מה הדבר הכי קיצוני וחוקי שהוא יכול לעשות. הוא משוגע שרוצה רק צומי, בטח שהוא היה ילד קטן הוא היה דופק לעצמו את הראש בקיר כי זה היה מצחיק את הכיתה :-\.

פורסם

ולמה? כי הוא משו-גע!

האמת שהוא סתם אידיוט שעשה הרבה כסף, עוד מימי הצ'חצחים, שבגין עשה עליו את הטויסט בזמנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים