עבור לתוכן

צה"ל ירה על ספינה גרמנית.

Featured Replies

פורסם

אתה סתם מקנא אבל זה בסדר זה טבעו של האדם.

• תגובות 106
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וכמה זמן אתה חושב שתהיה מחוץ לטווח הטילים האיראנים עד שתצטרך לארוז את החפצים מחדש ולברוח למדינה אחרת?

פורסם

הטווח לא חשוב.רוסיה יכול לשגר אלפי פצצות אטום לכל נקודה על כדור הארץ אז כולם בורחים ממנה?אם היא הייתה מאיימת למחוק מדינה בשם צצניה מפני האדמה והייתי גר בצצניה הייתי עוזב.

אתה חושב שיש סיכוי שמישהו בעולם יגיב על השמדת ישראל עם נשק גרעיני?אם כן אז בכלל אני לי סיבה לדאגה.

פורסם

אני אזרח של אחת מבעלות הברית בנאט"ו אם אני מרגיש מאויים מדי לדוגמא פצצה גרעינית איראנית אני מרים את הרגליים שלי ואני ממליץ לכל מי שמצב שלי לעשות כמוני.

אולי לא הבנתי מה בדיוק הפריע לך אז תסביר את עצמך.

כשאמרתה שנאט"ו זה האירגון שאמור להציל אותך במקרה של משבר אמיתי, חשבתי שהתכוונתה שנאטו יבואו לעזור לישראל במקרה הצורך ויגנו עלינו. כמובן שזה לא יקרה .

אבל עכשיו אני מבין שהתכוונתה שבאיום אמיתי אתה פשוט תברח למדינה האירופאית שבא אתה אזרח. לדעתי אתה יכול ליברוח כבר עכשיו, ישראל תמיד נמצאת תחת איומים מתמידים מכמה וכמה כיוונים ואתה לא תמיד תוכל לדעת מראש מתי יבוא האיום שיהרוג אותך(אגב הסיכוי שתידרס בכביש יותר גבוה מזה שתמות ממתקפה על ישראל).

אני באופן אישי מעדיף ליסמוך על צה"ל והייתי מציע לך לעשות את אותו הדבר כי הוא יכול להגן עלייך בהרבה מקרים הרבה יותר טוב ממדינה אירופאית כול שהיא שעד שהיא בכלל תבין שתוקפים אותה היא כבר לא תהיה קיימת.ודרך אגב יש לי אזרחות אירופאית ואני כמובן לא הולך ליברוח למדינה באירופה... :nono:

פורסם

אני לא מדבר על איום כמו שהבאת לדוגמא אלא לאיום בנוסח נשיא איראן:"אנחנו נמחק את ישראל מפני האדמה עם נשק יום הדין אם לא תכנא מיד לדרישותינו"

פורסם

^ הוא יכול לדבר..אנחנו יכולים לשגר.

פורסם

הבעיה היא שמתישהו הוא גם יוכל לשגר :/

וקופיקו לא יפחד לשגר..

פורסם

הוא גם עכשיו מסוגל לשגר עלינו מספיק ירקות כמו נשק כימי וביאולוגי.אנשים לא מבינים שנשק ביאולוגי יכול במקרים מסויימים יכול להיות הרבה יותר מסוכן מפצצת אטום!

פורסם

על פי הידוע אין כיום, בטח לא אצל האיראנים טיל בליסטי שמסוגל לשגר נשק ביולוגי שישרוד את כול אלפי הקילומטרים באטמוספרה עד למטרה.

פורסם

יש להם טילים בליסטים שיכולים לשאת נשק כימי/ביאולוגי עד לכל נקודה בישראל.

פורסם

ומה עם מערך החץ אני לא שמעתי אף אחד מזכיר אותו פה.

עד כדי כך הוא לא שווה איזכור? הוא לא יכול לעצור לפחות חלק מהטילים שיתעופפו פה?

פורסם

אולי כן, אולי לא - החץ עדיין לא עמד בניסוי אמיתי מול איום ממשי של טילים בליסטיים. על כל פנים, אין הגנה הרמטית.

פורסם

חלק אולי אל תישכח שאין טילי חץ בכמויות ענקיות ולאיראן יש את מערך טילי הק"ק הגדול באזור תוסיף לזה שסוריה גם תתערב ככל הנראה ותקבל מציאות שחורה.

פורסם

בחזרה לנושא, ממשלת גרמניה טוענת שיש בידיה סרט וידאו שמראה את מטוסי חה"א יורים על הספינה; הסרטון הזה לא פורסם [עדיין] באופן פומבי, אבל האופוזיציה בגרמניה דורשת את פרסומו בהקדם, מה שמחזק את הסברה שהוא אכן קיים.

בנוסף, מסתבר שבלילה בין חמישי לשישי ארעה תקרית נוספת בין חה"א למסוק גרמני, כאשר - לטענת הגרמנים - מטוסי קרב של חה"א טסו בסמוך (מאוד) למסוק גרמני ואף ננעלו עליו.

חוסר היכולת/רצון של חה"א לפעול בצורה מסודרת במרחב אווירי עם כוחות ידידותיים אחרים היא מאוד מרגיזה ועלולה עוד לגרום לתקרית אמיתית בסופו של דבר...

פורסם

מאיפה אתה יודע על עוד תקרית?

המצב עקום שם בצמרת המדינית והצבאית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים