עבור לתוכן

צה"ל ירה על ספינה גרמנית.

Featured Replies

פורסם

נכון..... ::) ::) ::) ::)

:P

ידעתי שיבוא משהו כזה.

תרחיש כזה בהחלט אפשרי שלא זוהתה המטרה אם היא אויב או לא ותבוא הפקודה להשמיד את זה, אמנם זה מצב קיצוני, אבל אם זה נתפש כאיום על בטחון המדינה, זכותנו להשמיד את אותו איום.

אני לא אומר שלא היתה ביקורת, ברור שהיתה.

• תגובות 106
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השלב הבא: מלחמת ישראל באו"ם. :cool2:

פורסם

או"ם שמום.

פורסם

אם הם לא הפעילו את אמצעי הזיהוי שלהם, אז היה אפשר להשמיד אותם ולא היו יכולים להגיד לנו שום דבר, הרי אם זה לא "משלנו" זה "משלהם".

אבל טוב שלא קרה יותר מידי בסופו של דבר.

לא יכלו הכלי לא נכנס למרחב האווירי של ישראל.

פורסם

אז זה כבר סיפור אחר...

רגע, עדיין יש מצור אווירי על לבנון?

פורסם

אין הורידו אותו ממזמן וזה לא סיפור אחר זה מה שהיה לפחות לפי הגרסה הישראלית.

פורסם
  • מחבר

אומרים שבגוג ומגוג כל המדינות יהיה על איראן ואז כל המדינות יהיו על ישראל שבנתיים כולם על איראן ולאט לאט כולם נגד ישראל בהתחלה הצרפתים עכשיו כמעט הגרמנים, לאט לאט. ואומרים שהיא לא תמשך יותר מ5 דקות (הרבה אטומים) מפה חלק אומרים שאנחנו נמות וחלק שאנחנו נישאר בחיים.

מזל שאני לא מאמין בדברים האלה ושממש לא נראה לי שיהיה איזה סיכוי בזמן הקרוב למלחמה עם גרמניה או צרפת או הכלל האו"ם, ונראה לי שאני מדבר שטויות אז לילה טוב.

ואין מצור אווירי על לבנון יש פיקוח אווירי אותו דבר בים. וכן יכולים להפיל מטוס שלא נכנס לשטח ישראל כי לישראל יש שטח אווירי יותר גדול מהיבשתי אותו דבר השטח הימי. מה לעשות שמטוס קרב מגיע לאן שהוא רוצה בישראל תוך 5 דקות= תחשבו על זה שהוא מגיע מהרוחב ולא מהאורך.

פורסם

:P

ידעתי שיבוא משהו כזה.

תרחיש כזה בהחלט אפשרי שלא זוהתה המטרה אם היא אויב או לא ותבוא הפקודה להשמיד את זה, אמנם זה מצב קיצוני, אבל אם זה נתפש כאיום על בטחון המדינה, זכותנו להשמיד את אותו איום.

אני לא אומר שלא היתה ביקורת, ברור שהיתה.

שטויות במיץ... ראית יות רמידי סרטים הוליוודים.

המציאות - מטוס קל שלא הזדהה טס מלבנון לישראל ושהה במרחב האווירי הישראלי זמן רב עד שהחליטו להפיל אותו - עמוק בשטח ישראל.

אתה חושב שמישהו יחליט להפיל מסוקים מערביים כשהם משייטים בים התיכון...? כנראה...

ואיך בדיוק מה שתיארת מתיישבם עם איום על ביטחון במדינה... הם לא הפעילו אמצעי זיהוי - מעל חופי לבנון...

פורסם

מי אמר שזה מה שקרה בכלל?

אני אישית לא מאמין למשרד הביטחון אלא יותר לקציניo הגרמנים ולממשלת גרמניה מאשר לממשלת המושחתים שיש פה.

פורסם

תלמד לכתוב.

פורסם

לא רוצה.

פורסם

ואני לא רוצה להאמין לדיווחים שקריים של עיתון גרמני.

פורסם

ולמשרד ההגנה הגרמני.בינתיים האמינות של הממשל פה שואפת ל0.

פורסם

לצבא אני מאמין.

פורסם

גם אין אימון בצבא כולם שם בחקירות והמילה שלהם לא שווה הרבה.אתה בטח יודע מזה גרמני אדם הגון ישר וחרוץ אם הם אומרים שבאירוע הייתה מעורבת ספינת הקרב שלהם זאת האמת ואין לשכוח שגרמניה מאוד פרו ישראלית כך שאין לה סיבות לשקר מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים