עבור לתוכן

מתלבט בין אוזניות

Featured Replies

פורסם

לאחר שה-PX200 שלי הושמדו בצורה סופית, הוריי הסכימו לקנות לי אוזניות חדשות במחיר של עד 45$, מאמזון בלבד.

חשבתי על הדגם הזה: AUDIO TECHNICA Stereo Headphone ATH-PRO5MS

או אולי על הדגם הזה: Sennheiser HD-212 Headphones

איזה מהם מומלץ יותר? יש לכם המלצות אחרות?

תודה.

פורסם

מה יהיה השימוש באוזניות?

פורסם
  • מחבר

מוזיקה בלבד, שכחתי להזכיר זאת. דרך האייפוד דור חמישי שלי בעיקר, וגם דרך המחשב מדי פעם.

פורסם

מה בדיוק הסוג מוזיקה שאתה מקשיב לה ?

האמת שברשותי כל הדגם אפשרי של SENN חוץ מ 600 אבל אני יכול לומר לך שיש הרבה דמיון בדינמיקה של הצליל ביחס ל TECH אז לא יהיה בעיה !... מה שאני כן יכול לומר הוא שב SENN יש יותר הדגש לבאס ביחס ל TECH ...אבל ל TECH יש דגש לצליל טרבל יותר (לפחות בדגמים היקרים) ובזה הם לקחו ...רוק ו R&B והם פשוט מושלמות לזה ...

פורסם

Asafalfa אתה מרשים אותי לאין ערוך בגילך הצעיר יש ברשותך כל דגם אפשרי שסנהיזר יצרה ב50 ומשהו שנות קיומה מלבד ה-hd600 ,תגיד מה אתה מעדיף את ה- he60 או he 90 .

ולענינו שאני יבין נכון אתה מחפש אוזנית סגורות ,לא iem שתוכל להתנייד אתם?

דגם שמקבל הרבה אהבה זה ה-81dj של akg אבל לא ראיתי שהוא נמכר באמזון

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצות.

אני שומע בעיקר רוק כבד. על אילו אוזניות אתם ממליצים?

ה-AKG 81 נראות לא רע בכלל, אבל בערך פי 2 מהתקציב שלי.

ההתלבטות העיקרית היא בין ה-AKG K26, ה-Sennheiser 212 וה-Audio-Technica ATH-PRO5MS

פורסם

Asafalfa אתה מרשים אותי לאין ערוך בגילך הצעיר יש ברשותך כל דגם אפשרי שסנהיזר יצרה ב50 ומשהו שנות קיומה מלבד ה-hd600 ,תגיד מה אתה מעדיף את ה- he60 או he 90 .

=) צודק ... טעות שלי (בניסוח) אך אני באמת מחזיק כ 6 דגמים שונים ... של החברה כך שיצא לי להכיר את הצליל כמו שצריך...

יש לציין כי חלק מהדגמים פשוט בנוים באותו סיגנון כך שהצליל שלהן דומה באופן ניכר... וזה למה אמרתי "מחזיק בכל הדגמים"...

בנוגע ל AKG אני לא מכיר את הדגמים הרגלים שלהם אבל עד לא מזמן רציתי לקנות את הדגם 701 של AKG אך ירדתי מזה !... כי נאמר לי מבחור(איתמר) שמחזיק בהם כי הם מושלמות לסגנון יותר קלאסי וג'אז אך איני יודע אם זה אומר שכך הדבר בכל הדגמים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים