עבור לתוכן

העולם מוותר: הכור בבושהר ייבנה חרף הסנקציות בהסכמת ארצות הברית .

Featured Replies

פורסם

תשלימו עם איראן גרעינית כבר, ותעברו נושא.

פורסם
  • מחבר

מישפט מצמרר

:-X :errrr: :behead:

פורסם

אז זהו,שאם אירן תהיה גרעינית לא נוכל לדבר על שום נושא אחר. (למעשה לא נוכל לדבר בכלל)

Classified,הנתונים שהבאת הם ישנים.(חוץ מזה שכתוב שם שזאת הערכה מינימלית בלבד)

http://muslim-canada.org/muslimstats.html

"Islam is growing about 2.9% per year which is faster than the total world population which increases at about 2.3% annually. It is thus attracting a progressively larger percentage of the world's population. "

אבי דיכטר העריך שעד 2050 בהרבה ערים בארופה יהיה רוב מוסלמי,הוא העריך שכל הערים החשובות בגרמניה יהיו בעלות רוב מוסלמי.

פורסם

הנתונים כלל לא ישנים שלך לאומתם כן נראים ישנים.

פורסם

אנשים לא מבינים שצריך להשמיד עכשיו את אירן עם הרבה פצצות אטום!

כשתקראו את ההודעה הזאת אחרי ש- 90% מאזרחי מדינת ישראל יושמדו (וזה יקרה, אני בטוח ב- 100%), תבינו שאני צודק.

פצצה אחת לא תשמיד 90% מאזרחי ישראל.

וברגע שאיראן שולחת אחת, אנחנו שולחים 10. לישראל יש יכולת מכה שניה

פורסם

איך זה יעזור לאלו שימותו?

פצצת אטום אחת במרכז ואין מרכז כל השאר ימות עם הזמן בגלל הקרינה.מרכז המדינה שלנו זה המרכז אם הוא מושמד אז כל המדינה קורסת.

פורסם
  • מחבר

אחד החסרונות הכי גדולים של ישראל זה השטח הקטן שלה, ומעבר לכך שזה יכול להזיק לנו גם במלחמה קובנציונלית על אחת כמה וכמה במלחמה גרעינית שאין לנו יכולת ליספוג אפילו פצצה אחת שבמקרה הטוב"רק" תחצה את המדינה שלנו ל 2 חלקים. לכן צריך לימנוע בכול מחיר פצצה גרעינית במדינות אוייב או מדינות סוררות למינהם(אגב גם מיצריים היא מדינת אוייב לכול דבר ואם הנשיא מובארק ימות איזה יום אחד זה יהיה עלול להיות סוף המתינות המצרית כאשר בכול מקרה הם מתחמשים כול יום בנשקים מתקדמים חדשים.)

אגב, בעוד כ 50 שנה העולם שלנו יהיה עולם שבו כול גורם שיחפוץ בנשק גרעיני יוכל להשיג אותו בקלות יחסית ,ולכן טרור גרעיני בעתיד ותגובות של מדינות על טרור גרעיני ישמיד לנו את כול העולם ואין מנוס מיכך.

פורסם

בעוד 50 שנה יכולים להיות הגנות מאוד מתקדמות שכבר היום מפותחות נגד דברים כאלו וגם אולי יתחילו להתיישב על כוכבים אחרים.לדעתי עוד 50 שנה מהיום לא יהיה טרור.צריך להפסיק כל כך לפחד מהטרור הוא הרבה פחות חמור ממלחמות שהיו לפני זה האנשים פשוט נהיו רכים יותר!

פורסם

פצצה אחת לא תשמיד 90% מאזרחי ישראל.

וברגע שאיראן שולחת אחת, אנחנו שולחים 10. לישראל יש יכולת מכה שניה

1) מי אמר שמדובר בפצצה אחת? אני מניח שאם הם יתקיפו, זה יהיה עם הרבה פצצות יחד.

2) לא התכוונתי שכולנו נושמד אחרי מתקפת פצצות אטום, אלא שעם הזמן, כשאירן תתחזק עוד, היא תכבוש אותנו (בעזרת הארצות הערביות) ותתחיל להקים מחנות השמדה או משהו בסגנון. מי יגיד להם משהו? אירופה בעלת הרוב המוסלמי או ארה"ב שתפחד מהאטום ולא תעשה אף צעד למענינו חוץ מאספקת ציוד צבאי?

פורסם

תסלחו לי שאני מתערב בדיון המלומד שלכם,

אבל כפי שאני (ורבים אחרים) רואים את זה - הבעיה היא לא שאירן באמת תשגר פצצה (אע"פ שאם מישהו מפתח את הפצצה, את אמצעי השיגור כבר יש לו,

והוא אומר שהוא יעשה את זה - כדאי להאמין לו) -

הבעיה האמיתית היא התסריטים של האיום באמצעות הנשק הזה :

קחו לדוגמה את המלחמה האחרונה בלבנון. ישראל נכנסת ללבנון - איראן מאיימת בנשק גרעיני.

ישראל נכנסת לשטחים - איראן מאיימת בנשק גרעיני.

ישראל לא יכולה ואסור לה להשלים עם איראן גרעינית. זה יהיה הסוף שלנו במזרח התיכון.

my two cents

פורסם

לדעתי לפחות שאיום זה פחות גרוע מביצוע אתה לא חושב?

פורסם

הנתונים כלל לא ישנים שלך לאומתם כן נראים ישנים.

אז אולי כדי שתספר את זה לאבי דיכטר,רק כדי שיירגע.

פורסם

מה נעשה עכשיו, הלך עלינו, אני מציע שניתן את השליטה על המדינה לערבים, שלא ירביצו לנו,

ושלא יזרקו עלינו אטום כי אז נמות.

אם הערבים היו בשלטון אז אף אחד לא היה אומר לנו כלום, וכולם היו אוהבים אותנו ונותנים לנו נפט

וזהב והיינו חיים בשקט.

ואף אחד לא היה מנסה לחסל אותנו כל שני וחמישי.

ואולי הכי טוב היה אם היינו מתאסלמים כי ככה בכלל אף אחד לא היה מדבר איתנו. כי בין כה וכה

הנוצרים והיהודים הם כופרים ודינם מוות. אז אם נתאסלם אז הם לא יוכלו להרוג אותנו.

הרי כתוב בקוראן שאללה הוא עכבר ומוחמד מביא לו.

וככה גם הצרפתים יאהבו אותנו והאיטלקים והשבדים והנורווגים והאמריקאים, ואז הסעודים יתנו לנו עוד מתנות ונפט

ואנחנו נזכה ל-72 בתולות כל אחד ובקיצור יהיה לנו כייף.

:screwy:

פורסם

איפה משרד התאסלמות הקרוב לביתי? :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים