עבור לתוכן

העולם מוותר: הכור בבושהר ייבנה חרף הסנקציות בהסכמת ארצות הברית .

Featured Replies

פורסם

מה יהיה בסוף?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3319460,00.html,

ציטוט מהכתבה:

כדי להבטיח שרוסיה תתמוך במהלך להטלת סנקציות על איראן במועצת הביטחון החליטו שלוש נציגות האיחוד האירופי לאפשר לה להמשיך לבנות את הכור גם אם הסנקציות ייכנסו לתוקף. גם ארצות הברית אותתה שהדבר יהיה מקובל עליה .

:nixweiss:

פורסם

נו ? אז ?

קשה לי להאמין שהאיראנים רוצים להרעיל את ירושלים, ולכן פצצה גרעינית שם לא תעזור להם.... אולי רק הגוש דן או באר-שבע או משהו כזה.... צחוקים...

רוברט מקנמארה אמר שאי אפשר לשנות את הטבע האנושי ! חוצמזה יש יותר מידי אנשים, או וירוס - או מלחמה אטומית הם אפשרויות לא רעות בכלל לדילול האוכלוסיה...

פורסם

זה חוק ידוע שזמן קצר אחרי מוות של הרבה מאוד אנשים (ואני מדבר על מליונים בגלל מלחמות) המין האנושי מתחיל להיכנס לתקופת שגשוג כלכלי גדול.

דילול אוכלוסיה בקנה מידה גדול הוא דבר נהדר. לאלו ששורדים. :-\

פורסם

רואים שהעולם מתחיל לפחד מהמוסלמים

בגלל שהם מתחילים להשתלט על אירופה

בגלל שיש לחלק מהן יכולות טובות בחימוש

בגלל שהם ראו מה קרה לארה"ב בעיראק

הם מ-פ-ח-ד-י-ם

!!!!

פורסם

לא, הם נוהגים במדיניות פייסנית. משהו אמר מלחמת העולם השניה?

פורסם

רואים שהעולם מתחיל לפחד מהמוסלמים

בגלל שהם מתחילים להשתלט על אירופה

בגלל שיש לחלק מהן יכולות טובות בחימוש

בגלל שהם ראו מה קרה לארה"ב בעיראק

הם מ-פ-ח-ד-י-ם

!!!!

להשתלט על אירופה? :lol:

פורסם

האם יהיה פה משהו דומה לסינדרום צ'כיה של לפני מלחמת העולם השניה?

פורסם

Classified

התכוונתי להשתלט על אירופה מבחינת האוכלוסייה

בכל ארץ באירופה יש כבר כמה מיליוני מוסלמים

פורסם
  • מחבר

אחוז כול כך נמוך ותראה איזה נזק הם עושים.

פורסם

האם יהיה פה משהו דומה לסינדרום צ'כיה של לפני מלחמת העולם השניה?

זה כבר כאן...

פורסם
  • מחבר

זה חוק ידוע שזמן קצר אחרי מוות של הרבה מאוד אנשים (ואני מדבר על מליונים בגלל מלחמות) המין האנושי מתחיל להיכנס לתקופת שגשוג כלכלי גדול.

דילול אוכלוסיה בקנה מידה גדול הוא דבר נהדר. לאלו ששורדים. :-\

לא נראה לי שזה יהיה בדיוק מחנה קייץ לאלה שישרדו אחרי מלחמת עולם גרעינית, וייקחו בערך 100 שנה עד שיעלמו כול השפעות הקרינה על הסביבה ובנוסף אלה שישרדו צפויים להיות בעלי מומים במקרה הטוב, ובמקרה הגרוע הילדים שלהם(אם בכלל יוכלו להוליד ילדים) יהיו עם מומים מלידה.

עריכה:

מצאתי מאמר מענייןבנושא שקשור בסופו של דבר למלחמה גרעינית אפשרית.

http://www.omedia.co.il/Show_Article.asp?DynamicContentID=2130&MenuID=603&ThreadID=1014010

פורסם

המממ... הזמן שלקח לעולם להתאושש ולשגשג אחרי מלחמת עולם II היה 10-20 שנה, מן הסתם עם נשקים הרבה יותר קטלניים זה ייקח יותר זמן, אבל בסופו של דבר פחות אנשים = יותר משאבים לכל נפש.

פורסם
  • מחבר

אם העולם לא היה מתעסק במלחמות ולא היה משקיע את רוב זמנו בפיתוח כלי נשק להשמדת המין האנושי אז היה לנו זמן להשקיע במציאת פיתרונות וטכנולוגיה לבעיות הרעב, המחלות וכול שאר הבעיות בעולמנו הקט.

פורסם

אנשים לא מבינים שצריך להשמיד עכשיו את אירן עם הרבה פצצות אטום!

כשתקראו את ההודעה הזאת אחרי ש- 90% מאזרחי מדינת ישראל יושמדו (וזה יקרה, אני בטוח ב- 100%), תבינו שאני צודק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים