עבור לתוכן

קניתי אוזניות חדשות סיקור-נערך מחדש יש סיק�

Featured Replies

פורסם

רקע כללי:במהלך שהותי בגרמניה השבוע החלטתי שאני מעוניין להתקדם מהאוזניות שיש לי (ep-630) ולהתקדם מעט לאיכות יותר טובה אז רכשתי את ה-sony MDR-NX1

האוזניות הללו אוזניות שרשרת(כמו שבא עם הג'נריים) עם אטמי סיליקון לאוזניים האיכות של האוזניות היא בשמיים באמת טובה אפילו מתעלה על הקריאטיב שהיו לי...

אז ככה האוזניות הללו הן אוזניות שרשרת כמו שרואים בתמונה כאשר השרוך הוא בעצם החוט של האוזניות (כמו באייפוד שאפל)החוט יותר עבה מן הרגיל והוא בעל חיבור מוזהב.

האוזניות עצמן הן בעלות אותם עיצוב כמו של ה-MDR-EX51LP אבל בצורת שרשרת,לפי מה שמוכר אמר אידיאלי לנגנים קומפקטיים קלי משקל.

ההכנסה של האוזניות לתוך האוזניים היא קלה ואינה דורשת מאמץ רב(יכול להיות מכיוון שיש לי ניסיון אם זה,אני לא יודע).

האוזניות נוחות ואינן מורגשות באוזן.

כאשר חיברתי את האוזניות לנגן לראושנה האקולייזר היה מותאם לאוזניות הקודמות אבל אפילו למרות זה הסוני הפתיע באיכותו ולא הייתי צריך לשנות את האקולייזר,אמנם יש פחות באסים מאשר בקריאטיב אבל אני יכול לייחס את העובדה הזאתי לייתרון של הסוני בכך שיש להן פתחי עודפי באסים(מה שאין בקריאטיב ep630/סנהייזר cx300)והפתחים הללו בעצם מוסיפים לאיכות השמיעה ע"י כך שהם מוציאים החוצה את העודפים (שהם לפעמים מוגזמים)

הצלילים מדוייקים וחדים וחווית השמיעה באוזניות הללו הפתיעה לטובה.

באנדל האוזנות רחב יחסית וכולל נרתיק לאוזניות,חיבור בין האוזניות לנגן (למקרה שהנוכחי ייהרס?),שני זוגות אטמי סיליקון נוספים והוראות.

נתונים:

סוג האוזניות-סגורות,דינמיות.

מידת הדרייבר-9 מ"מ

הספק מקסימלי-100 mW

התנגדות-16 אוהם

רגישות-(סנסטיביטי)-100dB/mW

טווח תדרים-6-23,000Hz

למה כן:האיכות הטובה של האוזניות,האטימה היוצאת מן הכלל והבאנדל הרחב.

למה לא:מחיר חברים מחיר,אמנם אני קנית ב-250 ש"ח אבל לא בארץ,החוט נראה עדין.

ציון כללי: הציון הוא 10/10 ללא ספק אוזניות הכפתור הטובות ביותר ששמעתי,(אני יודע שזה יישתנה ברגע שאני אשמע בשור)

תמונות יהיו בהמשך הערב

פורסם

אפשר לשאול למה בחרת דווקא את הדגם הזה?

פורסם
  • מחבר

הדגם נבחר לאחר מחשבה רבה והתלבטות בינו לבין הסנהייזר...

כמובן שזה ניצח ואני לא מתחרט לשניה

פורסם

להודות על האמת ?. אתה נשמע כמו המשווק של האוזניות. (אמרתי נשמע)...

פורסם
  • מחבר

לא יודע איך אתה אומר את זה וואלה אני כולי פאן בוי של קריאטיב אבל רציתי להתקדם טיפה זה בטח בגלל ההתלהבות שלי עדיין זה בטח יירגע עוד חודש

פורסם

לשאלתך...ציינתי בסוגריים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים