פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים אני לא יכול להיכנס למחשב שלי כי הוא מבקש סיסמא סתם פיתאום ואני לא יודע מהי, אז אני צריך עזרה בזה
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מניסיוניאם לא הגדרת משתמשים אתה צריך לחפש תוכנה שפורצת סיסמא (כמו הERD COMMMNADER PASSWORD BREAKER ) - אבל מה שקורה בד"כ זה שמגדירים אוטומטית ADMINISTRATOR לא מוגן בסיסמה, ותחתיו משתמשים אחריםנסה להיכנס בתור ADMINISTRATOR בתור שם משתמש
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים מחבר אני רשמתי את מה שאתה רשמת לי ADMINISTRATOR ואז זה עושה טוען הגדרות ושנייה אחר כך מתנתק.ואני גם צריך סיסמה כדי להיכנס רשמת לי את שם המשתמש ולא את הסיסמה
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים בלי סיסמאאם לא עובד - לא נוראיאללה לפרמט ולזכור את הסיסמאות שמגדירים - גם במחיר של לשים את זה על הנייר, במעטפה, במגירה !!!!!!
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אני לא יכול להיכנס למחשב שלי כי הוא מבקש סיסמא סתם פיתאום ואני לא יודע מהי, אז אני צריך עזרה בזה אם הבנתי נכון,הסיסמא היא לווינדוס? אם לווינדוס, תפעיל את המחשב בsafe mode ומשם אפשר לשנות סיסמאות בווינדוס בלי בעיה.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים אם יש לך גישה למחשב אחר תחבר אליו את ההרדדיסק שלך ודרך מערכת ההפעלה של המחשב השניתיגש למידע שלך ותגבה אותו.אם אין עוד מחשב אבל יש לך עוד הרדיסק אז תתקין עליו ווינדוס ותיגש למידע דרכו.
פורסם 2006 באוקטובר 2619 שנים מחבר אני רק רוצה סיסמה למחשב שלי כי אני חייב לקחת משהו מהמחשב אז בבקשה תעזרו לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.