עבור לתוכן

קשיים בהתקנת ווינדוס על דיסק קשיח שעבר וירוס

Featured Replies

פורסם

שלום, אז קודם כל הדיסק הקשיח שלי הוא WESTERN DIGITAL 120GB SATA 1. חילקתי אותו ל2 PARTITIONS.. אחד עם כ20 ג'יגה שמיועד להתקנת הווינדוס XP פרופשיונל ותוכנות חשובות, והשני כ100 ג'יגה לקבצים חשובים שלי.

אז המחשב שלי הודבק בוירוס מסוים שפגע לי במערכת האימייל ובכל מיני פונקציות במחשב, והייתי צריך לפרמט את הPARTITION שהגדרתי שבו הוינדוס XP היה מותקן. אז פירמטתי אותו דרך התקנת הNEW (לא UPGRADE) של הWINDOWS XP עוד בזמן שהווינדוס פועל.

אחרי זה אני עושה התקנה מחדש דרך הדיסק, אני עושה פרמוט NTFS לאותו PARTITION בלי בעיה וזה מעתיק את קבצי ההתקנה ואז זה עושה ריסטרט תוך 15 שניות.

כאן מתחילה הבעיה. המחשב לא ממשיך בהתקנה דרך ההארד דיסק, אלא עדיין מוגדר בBOOT FROM CD. אז אני מגדיר ידנית לBOOT FROM HARD DISK.

עכשיו עדיין יש בעיה, כשאני מגיע לשלב השני של הBOOT, רשום למטה cannot find NTDLR. יש למישהו מושג מה זה אומר ואיך אני פותר את הבעיה הזו?!

אני בטוח שהדיסק של הווינדוס תקין. מליון אחוז.... לא סתם שילמתי עליו 700 שקל!

ואני ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא רוצה לעשות FIX MBR או משהו בסגנון כי אז כל המידע על הPARTITION השני רוב הסיכויים ייעלם.. והקבצים שעל הPARTITION הזה מאוד מאוד חשובים לי.

יש למישהו עצות?? תודה

פורסם

1. נסה לגשת למידע בעזרת מחשב אחר - ולגבות את המידע - אם אי אפשר לגשת לדיסק או שהוא הלך או שיש לפרמטו.

2. אני לא בטוח שניתן להתקין WINDOWS תוך כדי שWUN פועל - אני לא הבנתי את כל מה שרשמת כנראה

3. אם הדיסק לא תקין (וזה קורה גם בדיסקים שעולים 10984098 שקל - פשוט כי אלו רכיבים מכניים - וככאלה - הם נשברים) - יש להחליפו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים