עבור לתוכן

שדרגתי מ GEFORCE 6800GT ל ATI AIW X1900 ומשחקים קורסים!

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה

בעיה מוזרה ה DEMOS של ATI עולים מצוין. אבל למשל המשחק שבה עם הכרטיס PHYSX שלי CELLFACTOR ב LOADING קורס. כמו כן DEMO של PHYSX honor of doom ב LOADING גורם למסך כחול ומחשבר RESET עצמו.

נסיתי DRIVER מקורי של ATI ונסיתי OMEGA

יש מצב הבעיות הנ"ל בגלל שלא עשיתי FORMAT לאחר שהחלתי מ GEFORCE ל X1900?

מחשב

AMD X2 3800+

2GB DDR 400MGHZ

SATA 10K RPM 37GB

IDE 7500 RPM 120GB

Aageia Physx Card

ATI ALL-IN-WONDER X1900

MainBoard:Abit KN8 Ultra

Windows XP SP2

המלצות? קבלתי את ה X1900 אתמול בערב....מEBAY

עלה לי 280 דולר כולל משלוח ומע"מ שלמתי 186 שקל בדואר.

?????????כמו כן אם מישהו מכיר איך לגרום ל TV TUNER לקלות ערוצים ב PAL ישראל? כי עכשיו בסריקה של ערוצים הוא מחפש רק NTCS וברשימת ערצות אין ישראל או כל מדינה של PAL

ולפי הקופסה של X1900 יש תמיכה ב PAL

אולי יש תוכנה צד גימל שאתם מכירים ל TV TUNER?

פורסם

לגבי הבעיה הראשונה - נסה להיכנס במצב בטוח ל windows ותסיר את כל הדרייברים של כרטיס המסך וכן של הכרטיס הפיסיקלי וכן תסיר את הכרטיסים ממנהל ההתקנים (device manager).

לאחר מכן תנסה להוציא לרגע את הכרטיס הפיסיקלי.

תתקין קודם כל עם הדרייברים הכי עדכיים את כרטיס המסך, ורק לאחר מכן תתקין שוב את הכרטיס הפיסיקלי כמו כן אתה יכול גם לנסות ולהתקין שוב את ה DirectX .

לגבי הבעיה השניה-

אתה בטוח שיש לך תמיכה ב PAL? כי רוב הכרטיסים מארה"ב (במידה והכרטיס נקנה בארה"ב) לא תומכים ב PAL וגם עם כן אז בפורמט ספציפי שלהם שם באמריקה.

אתה צריך תמיכה ב PAL B/G עד כמה שאני זוכר.

בכל אופן לגבי תוכנה אחרת מעבר לזאת שקבלת עם הכרטיס נסה את ה 3 InterVideo WinDVR.

פורסם
  • מחבר

מה מעניין.אני אנסה לעשות את התהליך שאני חוזר הביתה בערב בטח בגלל זה מה שכן בסופו של דבר עובד ...עובד לא SUPER כמו שצפיתי שיעבוד ברזולוציה 1280 בכרטיס AIW X1900. לגבי PAL יש לו תמיכה אני בטוח כתוב יש תמיכה ב PAL אם מקסימום אין.... אני אזמין NTSC TO PAL CONVERTER ב EBAY עולה 30 דולר.

פורסם

אולי זה מהסיבה הפשוטה שהכרטיס מסך החדש צורך יותר חשמל, הספק כח לא מצליח להתמודד עם זה, ולכן המחשב קורס ?

איזה ספק כח בדיוק יש לך ? ואולי אם תקנה ספק כח איכותי של חברה מוכרת בעל הספק גדול הבעייה תיפטר.

פורסם

לי יש 1900XT של ספיר שקניתי מנעה מחשבים והוא לא קורא טוב PAL-B אני עדיין בודק את העיניין

פורסם
  • מחבר

יש לי על הלוח מתחת לכל PCI חריץ של 12V שלפי חוברת של הלוח הוא מזין חשמל ל PCI-E אני אחבר את זה עכשיו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים