פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אני מדליק את המחשב והוא עושה ריסט לפני שהוא טוען את הווינודסלפעמים יש מסך כחול ואז הוא עושה ריסטלפני שהוא התחיל לעשות ריסטים אז הוא היה נתקע לגמרי בכל מיני מצבים ורק ריסט היה יכול לעזורבהתחלה חשבתי שזה בעיה בווינדוס אז פירמטתי ולא עזר וגם עשיתי סריקת וירוסים ולא עזרחשבתי שאולי זה בגלל שהטמפ של המעבד גבוהה אז ניקיתי את המחשב וגם את המאווררים ועכשיו הטמפ מקסימום 45 מעלותמה לעשות ?תודה מראש
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים תעיין פה..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0תריץ סריקה של MEMTEST...
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית ע"פ חוקי הפורום! ללא ה "צריך עזרה דחוף"
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים סריקה של MEMTEST אפשר לעשות במהלך הBOOT...ומעבר לזה תבדוק ששום דבר לא מקצר..תרכיב רק את הדברים הבסיסים..
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר את הmemtest אין לי דרך לצרוב אז אני אבקש מחבר... אבל אני חושב שזה יתקע לי באמצע הסריקה =/ושאתה אומר מקצר אתה חושב שהציוד ההקפי מקצר או שלדוגמא הכרטיס מסך?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר כן ראיתי את המדריך הבעיה שאין לי דרך לצרוב את התוכנה ונגיד יוצא לי שיש זכרון פגום אז מה עושים? לא כתבת את זה
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים אם יש זיכרון פגום יש להחליפו לא ניתן לעשות משהו אחר...ולא חייב לצרוב אתה יכול להשתמש בגירסה של ה Floopy
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.