עבור לתוכן

חתימה דיגיטלית של ווינדוס ?!

Featured Replies

פורסם

היי,

התקנתי צורב של פיליפס במחשב, והווינדוס זיהה את הצורב (philips PCRW804) ואחרי ההתקנה הופיעה לי

הודעה שאומרת שאין לקבצי ההתקנה חתימה דיגיטלית של החומרה ויכול להיות שהחומרה לא תעבוד.

והנה החומרה לא עובדת לי!

זה לא קורא לי שום דיסק בשום תוכנה!

מישהו יכול לעזור לי? :-\

בתודה,

יאן.

פורסם

אני מניח שיש לך ווינדוס XP...

ווינדוס XP צריך "חתימה דיגיטלית" על חומרות שהוא עובד איתן. ככה הוא יוכל לתמוך בהן בצורה מלאה.

לרוב החומרות יש חתימה דיגיטלית בווינדוס, אבל לחומרות ישנות, או כאלה שהחברה שלהן לא ממש מוכרת אין. לכן הווינדוס לא יכול לתמוך בהן בצורה מלאה.

אני לא חושב שיש משהו שאתה יכול לעשות בקשר לזה.

תנסה להוריד דרייברים מעודכנים יותר לצורב. למרות שאני בספק אם זה יעזור.

לי למשל היה ווינדוס 98, וסורק שקניתי מזמן. על הווינדוס 98 הסורק עבד מצויין. אבל כשעברתי ל-XP, הוא זיהה לי את הסורק, אבל אמר לי את אותו הדבר שאין לו חתימה דיגיטלית, והסורק לא עבד.

אז כשהצטרכתי סורק באמת, קניתי חדש ונתתי את הענתיקה שלי לדודים...

פורסם
  • מחבר

אני מניח שיש לך ווינדוס XP...

ווינדוס XP צריך "חתימה דיגיטלית" על חומרות שהוא עובד איתן. ככה הוא יוכל לתמוך בהן בצורה מלאה.

לרוב החומרות יש חתימה דיגיטלית בווינדוס, אבל לחומרות ישנות, או כאלה שהחברה שלהן לא ממש מוכרת אין. לכן הווינדוס לא יכול לתמוך בהן בצורה מלאה.

אני לא חושב שיש משהו שאתה יכול לעשות בקשר לזה.

תנסה להוריד דרייברים מעודכנים יותר לצורב. למרות שאני בספק אם זה יעזור.

לי למשל היה ווינדוס 98, וסורק שקניתי מזמן. על הווינדוס 98 הסורק עבד מצויין. אבל כשעברתי ל-XP, הוא זיהה לי את הסורק, אבל אמר לי את אותו הדבר שאין לו חתימה דיגיטלית, והסורק לא עבד.

אז כשהצטרכתי סורק באמת, קניתי חדש ונתתי את הענתיקה שלי לדודים...

בעעסהה...

יש לי ווינדוס 2000 SP3...

אבל בעעסההה....

לא נורא :(

תודה בכל מקרה.

פורסם

לא מדוייק החתימה הדיגיטלית אומרת הדרייבר עבר סידרת בדיקות ומבחנים והותאם לעבוד תחת xp דבר זה עולה כסף שהיצרן צריך לשלם

על מנת לקבל את ההכשר הזה.ישנם גם התקני חומרה שלדרייברים שלהם אין חתימה דיגיטלית והם עובדים מצויין תחת xp לדוגמא לסורק

שלי ול-xcard שלי אין חתימה דיגטלית והם עובדים מצויין.

פורסם
  • מחבר

לא מדוייק החתימה הדיגיטלית אומרת הדרייבר עבר סידרת בדיקות ומבחנים והותאם לעבוד תחת xp דבר זה עולה כסף שהיצרן צריך לשלם

על מנת לקבל את ההכשר הזה.ישנם גם התקני חומרה שלדרייברים שלהם אין חתימה דיגיטלית והם עובדים מצויין תחת xp לדוגמא לסורק

שלי ול-xcard שלי אין חתימה דיגטלית והם עובדים מצויין.

אז לדעתך יש דרך כולשהי להפעיל את הצורב? כי ניסיתי כבר הכל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים