פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים שלום לכולם!לאחרונה יש לי בעיה במחשב שאי אפשר לחלץ קבצי ווינראר,קבצי EXE עם חילוץ עצמי,וכאלה..על כל קובץ חילוץ הוא עושה שגיאת CRC כשבמחשב אחר הכל עובד פיקס!שללתי את האפשרות לוירוס כי פירמטתי אין ספור פעמים ומיד אחר כך ניסיתי ועדיין ישנה בעיהאז אני שואל,יש סיכוי שזה בעית חומרה? במקרה שלא,מה אפשר לעשות?*הגירסת ווינראר שלי מעודכנת
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אז תעשה בדיקת זיכרון:עם התוכנה MEMTEST , הורדה ואופן השימוש:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0 (בסוף)גם בדיקת דיסק קשיח לא תזיק.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר הקובץ עצמו טוב!במחשב אחר הצלחתי לחלץ..אני לא יודע כבר מה לעשות בעע
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים תסיר את כול תוכנות הקיבוץ למיניהם כגון Winrar,WinZip,WinAce אם אתה משתמש ביותר מאחדותתקין מחדש רק את WinRAR בגירסתו האחרונה
פורסם 2006 באוקטובר 2219 שנים מחבר זה לא קשור לשום תוכנה לדעתי,פירמטתי את המחשב מלא פעמים,הווינראר מעודכן!
פורסם 2006 באוקטובר 2319 שנים מחבר הלוח שלי הוא של חברת ג'יגה בייט מסוגMainboard : Gigabyte 8S648FXP-RZChipset : SiS 648FX
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.