פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים חבר'ה עם לוחABIT AN8 ULTRAמעבד AMD X2 3800נסיתי בביוס לעשות סתם לשם בדיקה לא באמת לשם OC תמידי להעלות BUS מ 200 ל 250לראות אם המחשב יעלה.עשיתי REBOOT והמחשב לא עולה יש ביפ...ביפ...לא מהסוג המהיראז ישר הפעלתי מחדש את המחשב ולחצתי במקלדת על INSERT כי כך זה מאפס ב ABIT בלי לגעת בלוח...(נכון?)נסיתי כמה פעמים לעשות REBOOT כל פעם ה INSERT לא עבד כל פעם ה BEEP BEEP ואז אחרי כמה פעמים התחילו BEEP BEEP מהירים.נסיתי לאפס דרך הביוס כמה וכמה פעמים והוצאתי סוללה...לפעמים יש BEEP BEEP איטי אחרי זה מתחיל מהיר לפעמים אין כלום כמה שניות ואז מתחיל ישר מהיר...דברתי עם חבר שלי הוא אמר לי להוציא שני כבלי החשמל שמחברים את הלוח לספק ולהוציא סוללה ולחכות שעה אחת.עכשיו אני מחכה....מה דעתכם???
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים תג'מפר את הביוס ככה שיתאפס ותחזיר תוציא את הסוללה ותכניס אחרי 10 שניות תכבה ותוציא את הכבל חשמל ל10 שניות
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר לא ממש הבנתי אחיתוכל לכתוב את זה בשלבים 1/2...ומה בדיוק להוציא את הסוללה בזמן שמחשב דולק?
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים בלי גי'מפור.. לפני זה פשוט תוציא את הסוללה וכבל החשמל של המחשב (סוללה ממש כמו של שעון אבל גדול עגול שטוח - אתה תראה את זה על הלוח)..תחכה כמה שניות (כ-15 שניות לא יותר) תחזיר סוללה כבל ותדליק...***** וממש לא בזמן שהמחשב דולק.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים 1.כבה את המחשב אמור להיות גאמפר לאיפוס הBIOS תגמפר ותדליק את המחשב שהגאמפר על הפינים שמוחקים את ההגדרות של הביוס ל10 שניות ואז כבה ותחזיר לפינים הקודמים.2.עכשיו תוציא את הבטריה וחכה ככה שהמחשב מכובה 10 שניות לא למהר אם הספירה ותחזיר 3.תוציא את הכבל חשמל וחכה 10 שניות ותחזיר ותפעיל תראה אם עובד אפשר לעשות את השלבים האלה בסדר שונה אפילו אחד עוזר לפעמים
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים 1.כבה את המחשב אמור להיות גאמפר לאיפוס הBIOS תגמפר ותדליק את המחשב שהגאמפר על הפינים שמוחקים את ההגדרות של הביוס ל10 שניות ואז כבה ותחזיר לפינים הקודמים.אולי אין צורך? ואמור להיות? מה עוזר פה?2.עכשיו תוציא את הבטריה וחכה ככה שהמחשב מכובה 10 שניות לא למהר אם הספירה ותחזיר מה יעזור לספור 10 שניות עם הכבל חשמל בפנים?3.תוציא את הכבל חשמל וחכה 10 שניות ותחזיר ותפעיל תראה אם עובד פעם אחת לספור מספיק. אחרי שכבל החשמל והסוללה שניהם בחוץ ביחד.אפשר לעשות את השלבים האלה בסדר שונה אפילו אחד עוזר לפעמים איזה סדר שונה?!?!?/b]חבר,כבה מחשב.תוציא את הסוללה שהסברתי לך.תוציא כבל חשמל מהמחשב\קיר.חכה כ-25 שניות.חבר סוללה וכבל,הדלק מחשב... עובד? יופי... לא עובד? חזור נסביר איך לאפס ע"י גי'מפור.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר נסיתי כל זהמפעיל מחשב BEEP BEEP שניים איטיים ואז מתחיל מהירים BEEP BEEP כמו של קוו שאתה מתקשר ואין מענה...או מסעית שנוסעת לאחור?...וכך ללא הפסקה עושה את זה...מה לעשות???
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מי הרכיב את המחשב אתה ? או החנות?מקרה הכי גרוע תלך לחנות ותממש אחריות אין לך מה לדאוג רק אל תזכיר אוברקלוק בשום אופן
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מי הרכיב את המחשב אתה ? או החנות?מה הקשר??קראת בכלל את התרד?פותח התרד אני מחפש לך איך בלוח הזה אתה מאפס ע"י גי'מפור (יותר נכון היכן תראה את זה בלוח) שנייה.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר אני הרכבתי והרכבתי המוןןןןןןןןןן מחשבים בחיים שלי ואני בן 22....ואני כן מבין במחשבים ורוב הבעיות אני פותר. אבל כאן זה משהו לא מוזר לחלוטין!
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר אני הרכבתי והרכבתי המוןןןןןןןןןן מחשבים בחיים שלי ואני בן 22....ואני כן מבין במחשבים ורוב הבעיות אני פותר. אבל כאן זה משהו לא מוזר לחלוטין!אני מכיר את הג'מפר נסיתי לאפס איתו 100 פעם עכשיו לא עוזר
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מה הקשר בין כמה אתה ומה הקשר הגיל?ומה אתה עונה בכלל כי מה הקשר בהרכבת המחשב? הרי זה קרה אחרי OC לא?אני בספק אם איפסת בכל הדרכים כוללל ג'מפר והוא לא עולה.האם נגעת במשהו או רק העלת באס?
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר רק שניתי BUS ל 250 לא שניתי את ה MULTIPLIE של ה 10וגם שניתי BUS CACHABLE ל ENABLED
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מה הקשר בין כמה אתה ומה הקשר הגיל? ומה אתה עונה בכלל כי מה הקשר בהרכבת המחשב? הרי זה קרה אחרי OC לא? אני בספק אם איפסת בכל הדרכים כוללל ג'מפר והוא לא עולה.האם נגעת במשהו או רק העלת באס? אמר לך ארבע פעמים שאיפס ואחרי שמוציאים בטריה נגמר הספור גם בלי הג'מפר שהמחשב עולה הוא עושה בדיקה לרכיבים העיקריים post=power on self test והציפצופים מראים שהלוח אם אומר לך שיש בעיה באחד הרכיבים העיקריים איזה בעיה ? אין לי מושג... מקסימום תלך לחנות ותממש אחריות לא סיפור
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים כנראה לא איפסת טוב, בהתחלה גם שאלת אם לעשות את זה כשהמחשב דלוק וחבר שלך אמר לך לחכות שעה ועכשיו אתה אומר שאתה מכיר את הג'מפר ועשית 100 פעם? : קיצר אתה בטוח שעשית טוב? חפש בחוברת שלך: clear CMOS ואם אין לך אז תסתכל פה http://www.abit-usa.com/products/mb/manual.php?categories=1&model=278 ותראה שאתה עושה נכון ובמקום הנכון. אמר לך ארבע פעמים שאיפס ואחרי שמוציאים בטריה נגמר הספור גם בלי הג'מפר שהמחשב עולה הוא עושה בדיקה לרכיבים העיקריים post=power on self test והציפצופים מראים שהלוח אם אומר לך שיש בעיה באחד הרכיבים העיקריים איזה בעיה ? אין לי מושג... מקסימום תלך לחנות ותממש אחריות לא סיפור הוא לא אמר לי פעם אחת אפילו... וחוץ מזה אני ממש לא מאין שיש בעיה עם אחד הרכיבים (זכרון/כרטיס מסך) פשוט באס גבוה והוא נכשל,... חוץ מזה אם הוא או בחנות הרכיבו אין קשר כי לפני ה-OC זה עבד אז אין קשר להרכבה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.