פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים לחבר שלי יש HD שמחובר ב-SATAעכשיו שאני מפרמט מחשבים אני מפרמט את ה-HD עם הדיסק של הוינדוס..ואצלו ההתקנה של הוינדוס לא מזהה את הכונן הקשיח...רעיונות?
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים תרשה לי להגיד: אגב, כשאמרתי "תעשה חיפוש" התכוונתי לזה: [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אם אתה אומר...(ד.א אני אישית עניתי על השאלה הספציפית הזאת יותר מ-5 פעמים בחודש האחרון, וכמו כן הרגע עשיתי חיפוש על F6 כמו שהצעתי לך ובעמוד הראשון היתה התשובה לבעיה שלך)
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים בקיצור מה שמנסים להגיד לך זה שיש מחשבים/לוחות שלא מזהים Sata ללא דרייברים חיצוניים או דרך מקש מיוחד שצריך ללחוץ בזמן עליית ההתקנה הראשונית של חלונות. - כל זה נכון בהנחה שאני זוכר נכון אבל עדיין נראה לי שזה הפיתרון.אין מצב שזה לא נמצא כאן בפורום איפשהו ... חפש שוב או שתגגל
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר אבל יש עליו מערכת כרגע...ואני לא מוצא אותו שאני מנסה לפרמט...עכשיו תאמינו לי שחיפשתי... ובמקום לשים הודעה של "חפש" תגידו מה אתם חושבים זה יהיה הרבה יותר יעיל!!!
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים תוריד מהאתר של יצרן לוח האם את דרייבר SATA ל-XP (או מדיסק עם דרייברים שבא עם לוח אם), תעתיק אותו לדיסקט, תעלה XP מהדיסק, תלחץ F6 וחכה שהתקנה תבקש שתכניס דיסקט עם דרייברים נוספים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.