עבור לתוכן

ממיר אנלוגי לצפיה בטלויזיה בלי להתחבר לHOT \ YES

Featured Replies

פורסם

נשמע מתאים לי בול הממיר הזה

השאלה מאיפה אני משיג? דרך HOT?

כרגע אנחנו משלמים מחיר מופקע של 200 שקל לחודש על ממיר שאנחנו בכלל לא משתמשים ועל חבילת בסיס!

אל איזה ממיר אתה מדבר? :nixweiss: אני אומר לך שפחות מ-170 שקל לא תראה כבלים גם אם זה רק חבילת הבסיס...

ואני חושב שהכי קל בשבילך זה להרים טלפון ולברר לא? תקבל את התשובות הכי מדוייקות.

• תגובות 44
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עכשיו בדקתי באתר של הוט והאנלוגי עולה 174ש"ח.

כנראה שאצלנו הייתה איזו קומבינה :-X.

מצטער.

פורסם

וכמה עולה חבילת אינטרנט מינימלית? (שתאפשר לך לראות גם טלוויזיה אנלוגית על אפם ועל חמתם.. :-X)

פורסם

טעות. זה לא יתן לך כלום כי הם ישימו פילטר...

טוב בדרך כלל.

פורסם

וכמה עולה חבילת אינטרנט מינימלית? (שתאפשר לך לראות גם טלוויזיה אנלוגית על אפם ועל חמתם.. :-X)

39

פורסם

אני בספק.. לדעתי אתה מסתכל על מחיר לחבילת אינטרנט עבור אנשים שיש להם גם מנוי בטלוויזיה..

פורסם

יש מצב...לא התעמקתי.

פורסם

49 שקל אבל זה לא כולל הספק אלה רק התשלום להוט.. וזה התעריף אז יכול להיות שיציעו לך גם מחיר זול יותר

פורסם

אבל זה לא כולל הספק אלה רק התשלום להוט

בסדר, אבל אנחנו מדברים על לעשות את זה בשביל הטלוויזיה (החיבור הוא אותו חיבור בדיוק), לא לאינטרנט.. :P

פורסם

בסדר, אבל אנחנו מדברים על לעשות את זה בשביל הטלוויזיה (החיבור הוא אותו חיבור בדיוק), לא לאינטרנט.. :P

זה לא יעבוד... ניסיתי... לא קולטים כלום

פורסם

אם עושים אינטרנט אפשר לראות טלויזיה חינם בצורה לא חוקית רק אם הם לא שמים פילטר

לפעמים הם שמים, לפעמים לא

פורסם

עזבתי את הבית של ההורים לדירה ברמת-גן.

לא עשיתי מנוי לכבלים אבל אני לא אמור לקלוט את ערוץ 1 ו 2 לפחות?

ככה זה היה פעם

פורסם

עזבתי את הבית של ההורים לדירה ברמת-גן.

לא עשיתי מנוי לכבלים אבל אני לא אמור לקלוט את ערוץ 1 ו 2 לפחות?

ככה זה היה פעם

אתה אמור... תסתכל אם מחובר לכם בכניסה אנטנה מרכזית ואם בכלל היא מתחברת לדירה שלך, רוב הזמן אנשים מתחברים לכבלים\לווין ואז כשהם עוברים דירה ומנתקים אותם החברות לא דואגים לחבר אנטנה מרכזית בחזרה (אם יש) בגלל שרוב הסיכויים שהדייר החדש ירצה לווין\כבלים.

במקרה הכי גרוע אתה יכול לרכוש אנטנה פנימית קטנה.. יש עם מגבר ויש בלי.. הם לא עולים הרבה ובדרך כלל הקליטה טובה יותר מאנטנה מרכזית (תלוי במיקום)

פורסם

אם עושים אינטרנט אפשר לראות טלויזיה חינם בצורה לא חוקית רק אם הם לא שמים פילטר

לפעמים הם שמים, לפעמים לא

אפשר גם להוריד אותו לבד

ואז מה שאתה עושה זה לחבר את הכבל של האינטרנט לכבל של הטיונר שלך.ואתה רואה את מה שאמרו פה ESPN MTV 1 2 10 וכו'.

שוב זה לא חוקי והשמועה אומרת שבמידה ותופסים אותך הקנס הוא משהו כמו 5 אלף שקלץ-ראה הוזהרת.

פורסם

השמועה אומרת שבקרוב ערוץ 2 ישודר רק בלוין (עמוס) ולא ישודר יותר בגלי רדיו ככה שלא תוכל לקלוט אותו עם אנטנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים