פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים שלום חברים, כפי שחלקכם יודעים, לפני זמן מה, התפרסם באתר המאמר הראשון שלי (מאמר, לא סקירה) בנוגע לאודיו, העונה לשם מבוא למערכות סטריאו וקולנוע ביתי. לאחר שקיבלתי המון תגובות חיוביות מאנשים, החלטתי שעכשיו, כשיש לי קצת זמן פנוי, ובזמן שאני מחכה לכמה מוצרים שיגיעו (בכדי להעלות עליהם ביקורות כמובן), אני אנסה לכתוב מאמר נוסף אשר לא דורש מוצר מסוים אלא נוגע בכלליות לתחום האודיו. השאלה היא, אילו דברים הייתם רוצים לקרוא בנושא? אשמח לשמוע כמה שיותר הצעות, במידה ויהיה משהו שהרבה אנשים יתעניינו בו, ואני אחשוב שאפשר להפוך אותו למאמר באורך מלא, אני אעשה זאת. אז תגוונו ותהיו מקוריים Anatoli.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים סקירות על High End Audio, אם זה אוזניות ומגברים או רמקולי סטריאו - זה יהייה נחמד מאוד
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר חשבתי על משהו כזה, אבל זה דורש ציוד, שכרגע אין לי (על הציוד שלי לא בא לי להתחיל לכתוב מאמרים, במיוחד כשאני מחליף כרגע את הסטריאו כולו, והמערכת אוזניות תקבל בעוד כמה ימים תוספת יפה מאוד ), וגם, זה לא נוגע ישירות לאתר שלנו. הרעיון הוא יותר על מאמרים כללים שנוגעים לאודיו, גם אודיו למחשב ספציפית יכול להיות מעולה. Anatoli.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים טוב, אז העלת מאמר על כרטיס קול חזק, הגיע הזמן לעלות ביקורת על מע' רמקולים חזקה, או 2.1 איכותי של Altec Lansing ולוג'יטק, או 5.1 איכותי של לוג'יטק או קריאטיב...זה יהייה נחמד ויתחבר דיי טוב לביקורת על ה-Xfi.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר אני מבין את הרצון, אני כמובן אשמח לסקר ציוד שכזה במידה ויהיה. אבל כפי שכתבתי, הרעיון הוא לא לבדוק ציוד, אלא לכתוב מאמרים, כמו המאמר שרשמתי בעבר ולא הייתי צריך בשבילו שום מוצר.Anatoli.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים תכלס, מאמרים זה מגניב לידע כללי, אבל ביקורות הרבה יותר מעניין וכיף לקרוא...ואני מאמין שיש מקום ליותר ביקורות אודיו באתר - ואתה הבן אדם המתאים למשימה (לא שאני מנדב אותך או משהו... ;D)
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מה דעתך על מאמר בנושא אוזניות (פתוחות\סגורות\כפטור\IN EAR\אלקטרוסטטיות\אוזניות סראונד, הגברה לאוזניות, יתרונות וחסרונות לאוזניות)?יכל להיות מעניין מאוד, וגם מתאים לפורום מחשבים.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר אתה מדבר על סקירה של איזה סוגי אוזניות קיימים ומסביב? זה יכול להיות נחמד, אקח בחשבון.יש עוד רעיונות?Anatoli.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים אולי מאמר על אקולייזר. מה זה בעצם (מסנני תדרים...)? מה זה נותן? ואיך אפשר להשתמש בזה בצורה האופטימלית?
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים לאנטולי, סתם להתרשמות כללית: הנה לך מאמר קטן בנושא מגברים. יחסית מקצועי http://www.aml.nm.ru/reasons.htm
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים הייתי מאוד רוצה לקרוא מאמר מעמיק בנושאי אוזניות.אפשרות נוספת היא המבנה של הרמקול, כלומר - איזה סוגי רמקולים יש, איזה סוגי צלילים הם מפיקים - ובעיקר - איך.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אני דווקא הייתי שמח שתעביר ביקורת על כרטיס שיכול להתחרות בקרייטיב מבחינת משחקים ומבחינת איכות שמע במוסיקה (במידה ותמצא כזה שיכול להתחרות)לא מכיר כרטיסי קול שונים ככה שאין לי מושג מה יכול להתחרות, אני משאיר לך את השיפוט אנטולי.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים למרות שזה קשור לביקורת ציוד, הייתי מאוד רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיסי קול של creative לבין m-audio/emu מבחינת איכות סאונד.אפשר לכתוב מאמר על היתרונות והחסרונות במסך פלאזמה ו lcd, וכמו כן איזה מסך מתאים לבן אדם x.גם מאמר על אקוסטיקה והשינוי בצליל אחרי הוספת חומרים מסויימים יכול להיות נחמד...
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר הייתי מאוד רוצה לקרוא מאמר מעמיק בנושאי אוזניות.אפשרות נוספת היא המבנה של הרמקול, כלומר - איזה סוגי רמקולים יש, איזה סוגי צלילים הם מפיקים - ובעיקר - איך.סוגי הרמקולים, והתדרםי שהם מפיקים, כבר הוסברו במאמר הקודם שלי.למרות שזה קשור לביקורת ציוד, הייתי מאוד רוצה לדעת האם יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיסי קול של creative לבין m-audio/emu מבחינת איכות סאונד.אפשר לכתוב מאמר על היתרונות והחסרונות במסך פלאזמה ו lcd, וכמו כן איזה מסך מתאים לבן אדם x.גם מאמר על אקוסטיקה והשינוי בצליל אחרי הוספת חומרים מסויימים יכול להיות נחמד...בביקורת של ה-X-Fi יש התייחסות להיבט הזה, תקרא את הביקורת.Anatoli.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אולי מאמר בנושא תדרים בסאונד, סוגי אוזניות, נתונים טכניים שונים ברמקולים ובאוזניות וכו', זה יהיה עדיף מאשר ביקורת על מוצר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.