עבור לתוכן

נשיא איראן: ישראל תיעלם בקרוב.

Featured Replies

פורסם

לצערי בשלב מסויים כנראה נצטרך להזיז את העיניינים.

העולם די אדיש, סנקציות, איומים ולא עושים שום דבר, והזמן רץ..

פורסם

לא לשכוח את ליברמן שחוץ מלהרוג את הערבים ולעשות מלחמה כלום לא מעניין אותו (והוא גם מנסה לשנות את שיטת הממשל כדי להיות ראש הממשלה :P)

לפחות על פי המצע של מפלגתו ועל פי הדיבורים, הוא מחפש צדק, נטו. במקרה יוצא, שצדק אמיתי יפתור בעיה מאוד רצינית במדינה הזאת (כמו שצדק עושה לפעמים).

(יכול מאוד להיות שהוא היה שמח לראות את אחמד טיבי נשרף בכבשן. גם אני, כלומר, הייתי שמח לשמוע שזה קרה, לא ממש לראות את זה. אבל זה לא אומר שהוא יעשה משהו בהקשר לזה. גם ביילין, לדעתי, היה שמח לראות את אחמד טיבי עוזב אותנו בצורה כזאת או אחרת).

פורסם

דווקא טיבי הוא הרע במיעוטו. תסתכל על ההוא, ח"כ טאהא, עכשיו זה חתיכת קוץ בתחת.

פורסם

לפחות על פי המצע של מפלגתו ועל פי הדיבורים, הוא מחפש צדק, נטו. במקרה יוצא, שצדק אמיתי יפתור בעיה מאוד רצינית במדינה הזאת (כמו שצדק עושה לפעמים).

(יכול מאוד להיות שהוא היה שמח לראות את אחמד טיבי נשרף בכבשן. גם אני, כלומר, הייתי שמח לשמוע שזה קרה, לא ממש לראות את זה. אבל זה לא אומר שהוא יעשה משהו בהקשר לזה. גם ביילין, לדעתי, היה שמח לראות את אחמד טיבי עוזב אותנו בצורה כזאת או אחרת).

יש בזה משהו. אבל בדיוק כמו שרוב האיראנים לא תומכים במה שקופיקו וחבריו עושים בדיוק כמו שרוב הפלסטינים לא תומכים במה שארגוני הטרור עושים, השמדתם או סילוקם זה לא הפתרון, לצערי. תשמיד 10, יהיו 100 חדשים. זה עובדה. הרי, בינינו, זה לא ריאליסטי למחוק את יהודה, שומרון ורצועת עזה על כל יושביהן.

פורסם

אתה צריך ללמוד משהו על אחמדיניג'אד

יש לו מוח מיוחד שכזה

מעין מוח,שבכל פעם שיוצאת מילה מפיו-מוחו הולך ומתאדה

מעין מעבר של מצבי צבירה ממוצק למילה טפשית.

בכל שבוע הוא מקטין עוד ועוד את מוחו באמצעות משפטים דביליים וחסרי משמעות...ומכיוון והבור הזה לא יודע קרוא וכתוב,הוא גם מגבב משפטים ללא הקשר,ואני בספק אם הוא אפילו מצליח להבין את השטויות שהוא אומר.

מה שלא יהיה-תוך שנה מעכשיו כבר לא יהיה מה לדאוג

כל המוח שלו יתאדה.

פורסם

יכול מאוד להיות שהמוח שלו יתאדה בעוד שנה. אבל אני לא מאמין שזו תהיה הסיבה ;D

פורסם

היה פה מישהו שאמר שאחנו בסכמה קיומית

הוא צדק.

פורסם

לצערי הוא צודק וזאת מפני שני סיבות

א.הוא רואה שכל העולם מפחד ממנו ומנסה בכל דרך חוץ מהדרך הנכונה והיחידה שהיא הצבאית לפתור את הבעייה הגרעינית האירנית.

ב.שגם לנו אין אומץ ושכל לפתור בעייה זאת בעצמינו ואנו סומכים על העולם(אמריקה ואירופה)שיעשו זאת עבורינו.

אך אנחנו לא מבינים שאף אחד לא יעשה עבורינו את העבודה השחורה ואנו חייבים לעשות זאת בעצמינו(כמו שעשה זאת בזמנו מנחם בגין שהפציץ את הכור העירקי נגד דעתם של האירופיים והאמריקנים)

כולי תקווה שממשלה זאת תיקח את עצמה בידיים ותפתור את הבעייה בקרוב.אם לא תעשה זאת אנו נאלץ לחיות תחת איום גרעיני שלקיצונים איסלמיים ובסכנה קיומית יום יומית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים