עבור לתוכן

נשיא איראן: ישראל תיעלם בקרוב.

Featured Replies

פורסם

על כל מילה שתצא לו מהפה צריך לפתוח ת'רד עכשיו?

הוא לא שווה את זה.

פורסם

חרשנו, אמרנו כל מה שאפשר עליו, שיגיד מה שהוא רוצה - רק אני מקווה שהאנשים בעולם יתחילו להתעורר ויכניסו לו כדור בראש, יום טוב.

פורסם

מישהו שומע את השריקות של הפצצות אטום שהולכות ומתקרבות?

פורסם

מישהו שומע את השריקות של הפצצות אטום שהולכות ומתקרבות?

אני לא יודע מה איתך, אבל אני לא שומע כלום!

הוא יכול להמשיך עם השטויות שלו אם זה עושה לו טוב...

פורסם

חרשנו, אמרנו כל מה שאפשר עליו, שיגיד מה שהוא רוצה - רק אני מקווה שהאנשים בעולם יתחילו להתעורר ויכניסו לו כדור בראש, יום טוב.

מה שהוא אמר רק X10
פורסם

בסוף תיפול עלינו פצצת אטום ואז אני יגיד לכם בגיהנום, אמרתי לכם!

פורסם

בסוף תיפול עלינו פצצת אטום ואז אני יגיד לכם בגיהנום, אמרתי לכם!

:lol:

עדיף ליהיות אופטימי (יותר נכון - ריאלי) וכשלא תיפול פה Nuke, להגיד לאחרים, אמרתי לכם! :xyxthumbs:

פורסם

נו אבל בסוף אחרי זה תקום אוייבת אחרת ואז נברח לארה"ב ושם יפילו עלינו פצצת אטום ואז אני יגיד אמרתי לכם!

פורסם

נו אבל בסוף אחרי זה תקום אוייבת אחרת ואז נברח לארה"ב ושם יפילו עלינו פצצת אטום ואז אני יגיד אמרתי לכם!

this could go on and on... :)

פורסם

:lol:

עדיף ליהיות אופטימי (יותר נכון - ריאלי) וכשלא תיפול פה Nuke, להגיד לאחרים, אמרתי לכם! :xyxthumbs:

אחי, צא מהסרט שלך.

אנחנו בסכנה קיומית.

פורסם

אני חושב שהוא צודק...

מצד שני, אני חושב שהאיום הגדול ביותר על מדינת ישראל הוא אחמד טיבי וחבר מרעיו, ולא אחמדינג'אד... ::)

פורסם
  • מחבר

אממ...איך זה שצפון קוריאה עדיין לא משטפת עם איראן פעולה ומשטלתות על העולם מוחהחהחהח ?!

פורסם

אני חושב שהוא צודק...

מצד שני, אני חושב שהאיום הגדול ביותר על מדינת ישראל הוא אחמד טיבי וחבר מרעיו, ולא אחמדינג'אד... ::)

לא לשכוח את ליברמן שחוץ מלהרוג את הערבים ולעשות מלחמה כלום לא מעניין אותו (והוא גם מנסה לשנות את שיטת הממשל כדי להיות ראש הממשלה :P)

בכל אופן - אני חושב שאפשר להסיק ממה שקופיקו אמר שהוא מתכנן מלחמה באזור, ולערב את מדינות אירופה בזה. אני חושב שאנחנו מאוד מאוד קרובים ל-WW3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים