עבור לתוכן

XBOX-360 מ ארהב בעייה ב VOLT תעזרו לי

Featured Replies

פורסם

יש לי קרובי משפחה ב ארהב ,,,ביקשתי מהם XBOX-360

הם אמרו כך :

Thanks for your e mail.Happy Eid to all. Of course I will be glad to buy the box as long as it is not bulky and heavy. Please take in consideration the 110 v electric system that is used in the USA . Also consider the 60 current cycle of the 110 v ( you have 50 I believe) which may affect the performance of the equipment. Please send details. Eid mubarak to all. Best regards.

את החלק הראשון על הוולטים הבנתי קצת אבל מה זה 60 CYCLE , האם יש פתרון לבעיה??

תודה

פורסם

יש לי קרובי משפחה ב ארהב ,,,ביקשתי מהם XBOX-360

הם אמרו כך :

Thanks for your e mail.Happy Eid to all. Of course I will be glad to buy the box as long as it is not bulky and heavy. Please take in consideration the 110 v electric system that is used in the USA . Also consider the 60 current cycle of the 110 v ( you have 50 I believe) which may affect the performance of the equipment. Please send details. Eid mubarak to all. Best regards.

את החלק הראשון על הוולטים הבנתי קצת אבל מה זה 60 CYCLE , האם יש פתרון לבעיה??

תודה

אתה צריך שנאי 220V ל V110 שיעמוד בעומס של הספק של הXBOX360 , אני לא בטוח כמה ואט אני חושב משהו כמו 300W שזה די מפלצתי (שוקל לפחות 2קג). אני חושב שהשנאי גם משנה את תדר מ60 ל50Hz . זה פשוט החשמל בארה"ב הוא 60Hz על 110VAC ובארץ זה 220VAC על 50Hz .

תשאל בחנות חשמל ורצוי שיהיה לך את מה שרשום על הספק כמו מתח כניסה וכמה אמפר הוא מספק.

פורסם
  • מחבר

תודה , עזרתי לי הרבה

עכשיו שנאי ב אנגלית זה CONVERTOR לא?

וגם האם אפשר לקנות את השנאי הזה רק מ ארהב או מישראל גם??

פורסם

מכל מקום בעולם, מומלץ מישראל כי אתה תקנה כבר עם חיבורים נכונים, אבל גם אם תקנה מארה"ב תוכל להשתמש במתאם אז לא תהייה בעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה .

עכשיו אני רגוע

אבל נשארה בעיה אחת : אני קראתי ב VGAMES ש הולכת לצאת גרסה משודרגת של XBOX 360 שכוללת יציאת HDMI שמאפשרת צפייה של סרטים של הדור הבא

הבעיה הם באים לביקור בעוד שבועיים והגרסה הזו תצא רק בעוד חודש וחצי (כשה PS3 תצא אם אני לא טועה ) ורציתי לדעת אם אפשר בהזמנה מוקדמת שתגיע מהר לפני שייצאו ,,, מהנ אתם אומרים ? תעזרו

*עריכה* : או לפחות שיהיה אפשר להרכיב את היציאה הזו בבוא הזמן , זה אפשרי?

פורסם

MS מכחישה בתוקף שעומדת לצאת גירסא כזו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים