עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך 6800gs במשחקים

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3000. 1 גיגה זיכרון.כרטיס מסך 6800gs נוודיה 256mb . דיסק קשיח 200 גיגה sata 2. עכשיו הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי התחמם עד שניהיה פסים בכל המסך אז שלחתי אותו לחברה ותיקנו לי אותו.אחרי שהוא חזר אלי התקנתי אותו במחשב ומאז נהיו לי בעיות במשחקים הם זזים לי לא טוב. [דרך אגב הכרטיס שתוקן היה אצלי 3 שבועות בלי הכבל מתח שלו והוא עבד אצלי בצורה חלשה כי לא היה לו מספיק כוח .אחרי שלושה שבועות שלחו לי הביתה את הכבל מתח ואז חיברתי אותו לכרטיס ואז שהפעלתי משחקים הם עבדו לי באטיות ויש לציין שבהתחלה המשחקים האלה היו עובדים לי ללא בעיה.וגם הכבל מתח חיברתי אותו לשני כבלים חשמל היו במחשב.וגם יש לי דרייברים טובים.תודהההההההההההההההההההההההההה :hi: ??? ??? ??? ??? ??? ??? :angryfire:

פורסם

אנא שנה את הכותרת שלך לאחת אינפרומטיבית יותר.

פורסם
  • מחבר

איך אני משנה כותרת?

פורסם

כותרת משנים ע"י עריכת התגובה הראשונה

לא הבנתי על איזה כבל מתח אתה מדבר... מה שאמור להתחבר מהספק כח לכרטיס מסך? כי אם כן לא ניראה לי שיש לזה כבל מיוחד...

בכל אופן, תעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך לאחרון ביותר, תבדוק שהוא לא מתחמם, תסרוק לוירוסים לספייווארים בדוק שאף תוכנה לא עובדת תוך כדי שהמשחק פועל... אם לא עוזר תן לחברה הזאת שישברו ת'ראש, או שתעשה להם את זה אתה על ששלחו לך שוב פעם כרטיס תקול.

פורסם
  • מחבר

כן מדבר על הכבל שמחובר מהכרטיס לספק.קודם כל הכרטיס לא מתחמם הוא על 42 מעלות או 45 והכי מקסימום זה 52.ויש לי תדרייבר 91.47 או 84.21 וכדומה ושום דבר לא עוזר. התכנאי בחנות אמר לי אם המשחק עולה וזה רק בעיה שלא זז טוב אז זה יותר סכוי של בעיה בתוכנות מאשר חומרה.אולי מישהו יכול לתת לי כמה דברים חשובים שאני יוכל לבדוק?

פורסם
  • מחבר

תעזרווו לי בבקשהההההההההההההההההההההההה?

פורסם
  • מחבר

מוזר אני פתאום שומע רעשים במחשב כמו זמזומים נראה לי זה מהספק.איך אפשר לדעת אם לספק קרה משהו?אולי גם בגלל זה אין מספיק כוח לריץ משחקים.למרות שאז המשחקים עבדו חלק

פורסם

כדאי מאוד שתקרא שוב את חוקי הפורום אם אתה רוצה להישאר איתנו.

דבר ראשון לפני שתקבל אזהרה תערוך את ההודעות שלך להודעה אחת בעזרת כפתור עריכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים