פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים בהוראת הממשלה, ספקיות האינטרנט מגבילות את מהירות הגלישה הפרטית ל-128 קילוביט בלבד. הגולשים לא יוכלו להוריד תכנים מערביים "משחיתים"http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3316960,00.htmlמזל שזה לא ככה בארץ במיוחד כי הספקים בארץ עוד בטח היו ממשיכים לחייב על אותה חבילה שהתחברת אליה במקור "בגלל ההתחייבות"
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אני חושב שזה מצויין (בשביל העולם כולו). ככה הממשל שם רוכש לעצמו עוד שונאים מבפנים. בסופו של דבר הם יתפרצו על הממשל ונקווה שיביאו להפיכה. שימשיכו כך
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים תאמין לי שהרוב שם מעדיפים לוותר על אינטרנט מהיר ובתנאי שיראו אותנו מושמדים...הם ילכו עם המנהיג שלהם עד הסוף
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים תאמין לי שהרוב שם מעדיפים לוותר על אינטרנט מהיר ובתנאי שיראו אותנו מושמדים...הם ילכו עם המנהיג שלהם עד הסוף סביר להניח =\
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אני חושב שזה מצויין (בשביל העולם כולו).ככה הממשל שם רוכש לעצמו עוד שונאים מבפנים.בסופו של דבר הם יתפרצו על הממשל ונקווה שיביאו להפיכה.זה הראיה הכי אופטימית שראיתי... לצערנו היא לא כ"כ מציאותית.אף אחד לא הולך לסכן את החיים כי אין לו אינטרנט מהיר - זאת איראן - יש להם צרות יותר גדולות ביום יום.האירנים כנראה מנעו פס רחב כדי למנוע התארגנויות נגד השלטון...
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מי ששולט בתקשורת שולט בהמונים, זה כבר ידוע מזמןלמה אתם חושבים שאזרחי צפון קוריאה כל-כך מעריצים את קים ג'ונג איל?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים לא ראית את התצלומים של אלפי קוריאנים חוגגים ברחובות לכבוד יום ההולדת שלו?כל פולחן האישיות הזה התבסס בזכות התקשורת, האזרחים שם פשוט לא יודעים מה מתרחש
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אבל זה בדיוק כמו הקומוניסטים או הנאצים (ייאי חוק גודווין), מי אמר לך שהם באמת שמחים?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אבל זה בדיוק כמו הקומוניסטים או הנאצים (ייאי חוק גודווין), מי אמר לך שהם באמת שמחים?אף-אחדאבל הם בקושי מודעים לקמצוץ מהפשעים שהמנהיג שלהם מבצע והמעטים שכן מפחדים לפתוח את הפה. אז זה מספיק בשביל להחזיק אותו בשלטוןאיך אומר המשפט השחוק? "ידע זה כוח"? צפון-קוריאה היא הדוגמא המושלמת להיפך
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים זה הראיה הכי אופטימית שראיתי... לצערנו היא לא כ"כ מציאותית.אף אחד לא הולך לסכן את החיים כי אין לו אינטרנט מהיר - זאת איראן - יש להם צרות יותר גדולות ביום יום.האירנים כנראה מנעו פס רחב כדי למנוע התארגנויות נגד השלטון... אני חושב שדווקא יש משהו במה שמישהו פה אמר על זה שהם מוסיפים עוד אוייבים לשלטון.אומנם לא הרבה,אבל אלו שם שיש להם שכל יבינו דווקא שזה לא רק צעד נגד האינטרנט,אלא עוד צעד נגד חופש הביטויוההסתגרות של איראן בתוך עצמה במקום להצטרף לקהילה הבין לאומית,וההליכה שלה אחורה במקום קדימה מבחינה טכנולוגית.אז אומנם לא יהיה הרבה כאלה,אבל יהיו...
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מי ששולט בתקשורת שולט בהמונים, זה כבר ידוע מזמןלמה אתם חושבים שאזרחי צפון קוריאה כל-כך מעריצים את קים ג'ונג איל?למה אתה חושב שכל האזרחים מעריצים אותו?כי כל מי שלא מעריץ אותו כבר ממזמן הוצא להורג.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים תאמין לי שהרוב שם מעדיפים לוותר על אינטרנט מהיר ובתנאי שיראו אותנו מושמדים... הם ילכו עם המנהיג שלהם עד הסוף ממש לא... העם האירני הוא מאוד חילוני ולא לגמרי ברור לי כיצד נבחר אחמדינג'אד... מצד שני, כשהוא בשלטון יש לו את הכוח להסית, אז אי אפשר לדעת... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.