פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחפש תוכנה אחרת לבדיקת HDD DiagnosticHardisk Maxtor זה הHardiskואני מחפש תוכנה אחרת לבדיקת בעיות חוץ מהתוכנה שלהם בקיצור תוכנה של חברה אחרת או כל תוכנה אבל שתעבודוהאם זה ימצא באדסקטור זה אומר שHardisk הלך...?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים ישנה תוכנה שנקראת HDDLife התוכנה עוקבת אחרי בריאות הדיסק הקשיח שלך בזמן אמת,מציגה את הטמפ' של הדיסק הקשיח ועוד...אבל כדי לבדוק את תקינות הדיסק הקשיח עדיף להשתמש בתוכנה של Maxtor הנקראת PowerMax , ואם יש Bad Sectores ואי אפשר לתקנם כדאי כי תחליף את הדיסק הקשיח
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר אבל התוכנה לא עובדת לי היא פשוט שעה על אותו מצב רשום Scanning משהו כזה ורשום בסוגרים (UP TO 1 MINUTE) וכעבור שעה הוא עדיין ככה מזה!?אין לי מושג למה התוכנה לא פועלת אז יש לך דרך אחרת?והתוכנה לא פועלת לי!היא רושמתSCSI informational exceptions are not supported for this hard driveמזה : (
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר דרך דיסק!אני מכניס את הדיסק ל כונן ואז עושה ריסט ואז זה עולה אבל יש בעיה כמו שרשמתי למעלה
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מצטער כנראה שהתבלבלתי עם תוכנה אחרת, כנראה של Maxtor אין גירסא שעובדת תחת Windows, בכול מקרה תנסה להוריד שובולבדוק האם הדיסקט עצמו תקין מבחינת Bad Sectors
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר אבל זה לא עובד!אך אני יבדוק באדסקטורים אם זה לא עובד אני צריך כנראה תוכנה אחרת...מישהו יכול להביא לי תוכנה אחרת?*ואין לי כונן דיסקטים, זה צרוב על דיסק (יש גירסת דיסק)
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר כןאני צריך תוכנה אחרת או דרך אחרת לבדוקכי אם יש באדסקטור אני יקנה ארדיסק חדש...
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים הכי טוב שבדוק עם התוכנה של החברה של הארד דיסק בקשר להפעלה שלה אתה חייב דיסקט היא עובדת רק מדיסקט
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים the_bigהתוכנה PowerMax יכולה גם לעבוד דרך דיסק(ישנה גירסת Bootable ISO)ובקשר לתוכנות:Flobo HDD Bad Sector RepairHDD Regenerator שתי תוכנות טובות מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.