פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים אתמול הכונן שלי הפסיק להגיב - זוהה בביוס אבל לאחר מכן המחשב לא מצא אותו. חיברתי למחשב אחר כ SLAVE וכשניסיתי (הפעם הוא זוהה בווינדוס) להיכנס היה כתוב לי שהכונן לא מאותחל ויש לפרמט אותו. חשבתי שהכונן הלך, אבל בכל זאת ניסיתי התקנה מחדש של ווינדוס שכללה מחיקת המחיצה ופירמוט. עכשיו נראה שהווינדוס עובד כמו שצריך. מה יכולה הייתה להיות הבעיה ? האם היא תחזור ? איזו תוכנה מומלצת לשיחזור הנתונים ועד כמה היא תצליח? תודה
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים תוכנות שיחזור למיניהם לא יצליחו להציל את המידע כמו שצריך אם בכלל, כי "דרסת" את המידע בכך שהתקנת מחדש על אותה מחיצה, לא ברור למה הכונן הפסיק להגיב אבל אם הבעייה תופיע שוב כדאי כי תחליף את הדיסק הקשיח
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר אני יודע שאני לא אצליח לשחזר את הכל.אבל כן מצאתי כמה תוכנות שמציגות לי חלק מהקבצים שנמחקו, אפשר לשחזר קבצים אחרי פירמוט.התוכנה שהרצתי מצאה די הרבה קבצים, אבל במצב רק RAW שנותן להם שמות לפי מס' רץ או לפי הסקטורים שבהם הם נמצאו.עוד לא שיחזרתי כי רציתי לדעת אם יש אולי תוכנות מומלצות לנושא.
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר איזה מומלצות ?אולי אני אמצא גרסאות הדגמה שלהן שיספיקו.ואם עוד אנשים נכנסים לת'רד, אז בבקשה אני עדיין רוצה לדעת מה הייתה הבעיה.איך ניתן לבדוק ?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים אפשר לבדוק את הדיסק הקשיח בעזרת תוכנה של Maxtor הנקראת PowerMax ותוכנות מומלצות לשיחזור המידע:Data Recovery Software by StompSoft PC Inspector File RecoveryRestoration VirtualLab Data Recovery Software v4.8.8WhoLockMe Explorer Extension v1.04 BetaRecover My Files Active@ UNDELETE - Data Recoveryישנם גם תוכנות חינמיות בין השאר אבל אני לא בטוח לגבי האפקטיביות שלהם, בהצלחה
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר תודה רבה אני אנסה את התוכנות שאני אמצא. ואני אריץ גם את התוכנה של מקסטור. איך לא חשבתי על זה
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים בנוסף לתוכנות שהומלצו אני ממליץ על R-STUDIO.יש סיכוי שהיא תמצא כמה דברים על המקום שעוד לא ניכתב עליו.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר ניסיתי את R-STUDIO EMERGENCY, אבל היא לא הצליחה להטען בבוט - נתקעה אחרי השלב של STARTING KERNEL.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.