עבור לתוכן

פירמוט טוטאלי?

Featured Replies

פורסם

שלום אחים שלי

כל פעם שיש לי בעייה במחשב ואני מפרמט אני מרגיש כאילו גם אחרי פירמוט המחשב שלי סוחב מטען מלפני הפירמוט.. כאילו עדיין יש קבצים נגועים והרבה בעיות עם המערכת..

רציתי לשאול אתכם איך אני עושה פירמוט טוטאלי למחשב שיהיה נקי 100% שלא יהיה זכר לשום דבר לשום קובץ רגיסטרי ולשום כלום ממש מחשב חדש כאילו רק קניתי אותו!

יש דבר כזה?

תודה מראש.

פורסם

פירמוט זה טוטאלי (טוב, לא ממש, אבל לפחות מבחינת מערכת ההפעלה)

במהלך התקנת המערכת מחדש, תמחק את המחיצה ותיצור אותה מחדש/תפרמט את המחיצה , המערכת תהיה כמו חדשה. :)

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה אבל אין לא עובד..

יש לי פשוט שתי בעיות שאחת מהם לא נפתרה כבר שנה וחצי ואחת אחרת שהתחילה לי שלשום גם לא עוברת אחרי פרמוט טוטאלי אז אני לא יודע כבר מה עוד אפשר לעשות..!

פורסם

איזה בעיות יש לך?

פורסם

^^

פרמוט זה לא פתרון קסם לכל בעיה.

פורסם
  • מחבר

בעייה אחת היא שהמירק מוריד לי קבצים בקצב איטי להחריד (זאת הבעייה המתמשכת) , פעם הייתי מוריד משם על 190 ועכשיו מקסימום 10

והבעייה השנייה היא שהתקנתי שלשום תוכנה לצפייה בסרטי דיוידי וששיחקתי שם עם הסאונד הוא התחיל להשמיע לי רעש צילצולים כאילו התפוצץ לי רימון ליד האוזן ומאז הכרטיס קול שלי לא עובד יותר..

בכל מקרה אני כתבתי כאן את ההודעה כי אני רוצה לפרמט את המחשב בשיטה הכי טובה שיש ולא בשביל לנסות לפתור את הבעיות האלה כי אני יודע שזה חסר טעם אז אם אתם יכולים להתמקד ולנסות לעזור לי עם ההודעה הראשית אני אודה לכם מאוד.

ו Holography אם לא פירמוט אז מה?

GIVE ME SOMETHING! אני נואש

פורסם

מצחיק אותי לחשוב שרוב האנשים חושבים שפירמוט זה איזה פיתרון אברה קדברה כמו שהוזכר למעלה

פירמוט זה פשוט למחוק הכל ואחרי שמחקת .

עם עשית את אותם שגיאות או שיהיו את אותם הפרעות ובעיות מלפני אז תהיה לך את אותה בעיה (במקרה של המירק).

זה כמו אקמול למיגרנה אתה פשוט מדחיק את הבעיה במקום לנסות לפתור אותה מהשורש

שלא תבין לא נכון פירמוט עוזר בהרבה דברים אבל לא בכולם אפילו לא ברובם

פורסם

טוב איך שהבנתי הבעיה שלך מהפירמוט יכולה לנבוע מכמה סיבות.

באפשרויות הפירמוט יש QUICK FORMAT ויש FORMAT פשוט שאני מקווה שאתה עושה FORMAT כי הQUICK זה לא טוב.

ואני לא הולך לשאול אותך אם יש לך וינדוס מקורי או לא, אבל בכל מקרה אם אין לך מקורי לפעמים יש בהם מלא בעיות.

פורסם

שלום אחים שלי

כל פעם שיש לי בעייה במחשב ואני מפרמט אני מרגיש כאילו גם אחרי פירמוט המחשב שלי סוחב מטען מלפני הפירמוט.. כאילו עדיין יש קבצים נגועים והרבה בעיות עם המערכת..

רציתי לשאול אתכם איך אני עושה פירמוט טוטאלי למחשב שיהיה נקי 100% שלא יהיה זכר לשום דבר לשום קובץ רגיסטרי ולשום כלום ממש מחשב חדש כאילו רק קניתי אותו!

יש דבר כזה?

תודה מראש.

תשמע, יש דרך לפתור הכל.

קודם כל כשאתה עושה פורמט נאי מקווה שאתה עושה Full ולא Quick כי שי הבדל בינהם ומאוד גדול.

אז תראה, אני מציע לך פשוט לפרמט את כל ההאד דיסק שלך, פשוט תשמור כל מה שאתה צריך לדיסקים .

כשאתה עושה פרמוט יש לך מחיצות נכון? סי די וכל זה? עכשיו פשוט במהלך ההתקנה תמחוק אותם... ותעשה פרמוט מלא. ורק אז תיצור חדשה.

אני מקווה שאתה מתקין דרייבירם לא מדיסק שנתנו לך מהלוח אם? כי תכנס לאתר של היצרן ותוריד משם הכי חדשים, כי להקין דרייברים של לוח ם , כרטיס קול, זה מאוד חשוב.

כמו כן אתה צריך להוריד קודקים מאינטרנט. על מנת שהוידיאו וסאונד יעבדו טוב.

התקנת דרייברים של אינרטנט למשל אם יש לך? התקנת את המודם? (דרייברים שלו?) כי לפעמים צריך למי שצריך את זה.

וכמובן כשאתה מתקין לשים פייר ואלל של וינדואוס ורק דרכו להתחבר לאינטרנט. לא לכבות אותו.

אחריי זה תתקין תוכנות כמו:

Spybot 1.4 ורג'סטרי וכל זה.... כי אחריי שתגלוש באינטרנט... תעשה אפ דייט לתוכנות ותעשה סריקה...

כמו כן אני מקוהו שאתה מתקין וינדואוס עם סרביס פאק 2? כי זה מאוד חשוב.

וזהו לא צריכות להיות בעיות.

אני מפרט למשל פעם בחצי שנה... אולי קצת לפני.... וזהו הכל פשוט טס אצלי .... כי נאי פשוט מאוד יודע איך לשמור על המחשב.... ולהגיד לך הוא טס כמו אחריי פירמוט גם עכשיו... אחריי כמהח ודשים כבר. צריך פשוט לדעת איך לשמור עליו ומה לעשות.

פורסם
  • מחבר

עכשיו סיימתי לפרמט שוב..

מחקתי את C ואת D ויצרתי מחיצה חדשה רק C

השארתי את זה ככה שיהיה לי רק מחיצה אחת והתקנתי את המערכת.

שום דבר לא השתנה.. אין סאונד ואין מירק מה הלאה?

פורסם

MIRC - יכול להיות שהבעיה בספק אינטרנט, לפני כמה ימים הייתה כתבה ב YNET על זה שהרבה מתלוננים על איטיות בתוכנות שיתוף עקב תוכנה חדשה שהספקיות הישראליות קנו. אולי הם מגבילים את הפורטים של מירק.

כ.קול - יכול להיות שהדרייברים שהתקנת (אם בכלל) לא מתאימים, חפש גרסה אחרת.

בקשר לכ. קול, אמרת ששמעת ציפצוף חזק ומאז אין קול, אולי הלכו הרמקולים :s05:

פורסם

בקשר ל Mirc , אתה יודע שזה לא רק תלוי בך נכון? זה תלוי ב Routing(הניתוב) בינך לבין השרת ממנו אתה רוצה להוריד, ככל שהוא יהיה יותר טוב ופחות ניתובים בדרך כלומר תגיע ליעד בצורה מהירה ככה גם החיבור יהיה מהיר.

תבדוק כי באתרים אחרים(בארץ ובעולם) ותבדוק את מהירות החיבור שלך כי לפעמיים יכול להיות שהבעייה נאוצה ב ISP או בתשתית(עומס,שינוי הגדרה של המשתמש וכדומה)

בקשר לכרטיס קול תבדוק את הדברים הבאים:

1.האם הרמקולים עדיין עובדים(תבדוק על מחשב אחר)

2.האם הכרטיס קול עדיין עובד(תבדוק על מחשב אחר)

כמובן שאתה צריך להתקין דריברים לכרטיס הקול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים