פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים היי שלום לכולםבזמן האחרון יש לי בעיה במחשב כל 30 שעה הוא מקפיץ לי 2 הודעות עוקבות שלבעיית זכרiן CANT READ CANT writeיש לי 4 סלוטים של 256 2 קינגסטון 2 מטק דאטה לא זוכר חברההפעלתי TESTMEM חשבתי שזה יעזור אבל ההודעה עדיין ממשיכה לקפוץ מידי פעםמה אתם ממליצים?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים זה בעיה בזכרון, לדעתי הKINGSTONE לא יעשות בעיה כזאת אז תנסה להוציא את הזכרונות של החברה הלא ידוע, ותבדוק אם הכול עובדאך לפני שאתה עושה את זה, תנסה פשוט לנקות את הDIMM או את הזכרונות עצמך ... אולי לחזק... כי יש אפשרות שהם פשוט יצאו מהמקום, ויושבים לא הכי טוב
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים לכמה זמן הרצת MEMTEST?אתה אמור להריץ אותו לכמה שעות לפחות. אם הרצת כמה שעות ואין שגיעה אפשר להתחיל לבדוק דברים אחרים אם יש שגיעה זה בעית זיכרון
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר הרצתי testmem לילה שלםהוא מצא לי איזה 30-40 שגיאותהזכרונות נמצאים אצלי כחצי שנה.ה 512 של טק דאטהמה שמעניין שההודעה קופצת ואני מבטל אותם מיד נסגר לי זון אלארםגם לאחר התקנה חוזרת של קובץ חדש של זון זה ממשיךהאם קיימת תוכנה שיכולה לפרוק את המתח המזכרון או לנקות לו את הקאש?
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים הרצתי testmem לילה שלםהוא מצא לי איזה 30-40 שגיאותהזכרונות נמצאים אצלי כחצי שנה.ה 512 של טק דאטהמה שמעניין שההודעה קופצת ואני מבטל אותם מיד נסגר לי זון אלארםגם לאחר התקנה חוזרת של קובץ חדש של זון זה ממשיךהאם קיימת תוכנה שיכולה לפרוק את המתח המזכרון או לנקות לו את הקאש?כאשר אתה מכבה את המחשב זיכרון ה RAM מאבד את הנתונים שיש עליו, הזיכרון עצמו משמש אותך כ"גשר" בין המעבד אל הזיכרון ואל שאר הרכיבים.המידע שנשמר , נשמר על הדיסק הקשיח.כדאי כי תבדוק כל זיכרון בנפרד בעזרת התוכנה Memtest כדי לבדוק איזה מן הזכרונות תקול
פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים מחבר הוצאתי את הזכרונות והשארתי את הקינגסטוןההודעות לא קופצות יותר אבל המחשב מפסיק להגיבלאחר פעילות ממושכת כלומר:פתאום קופצות לי הודעות שאין לי רשות להיכנס לתיקיות סמוימות מה שלא אפשרי בעליל רק כיחבוי והדלקה מחזיר את המחשב לתקינות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.