פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים קיבלתי היום את המחשב החדש,התקנתי הכל לבד ווינדוס דייברים של הכלואני לא יודע למה אני מרגיש שהמחשב איטיאיך אני יכול לבדוק את המהירות של המחשב?וגם רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את המהירות הדיסק קשיח?
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים תוריד EVEREST שם אתה רואה את כל החלקים..תחפש דיסק קשיח..אין דבר כזה "מהירות של מחשב"..יש תדר..ואותו אתה יכול לראות דרך האוורסט...אם משום מה עדיין מרגיש לך איטי אולי כבר הספיקו להיכנס לך וירוסים/רוגלות וכו'..
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים מחבר איפה אני מוריד את התוכנה? יש מצב ללינק?ואיזה אנטי וירוס אתה ממליץ+תוכנת למציאת תולעים ומרגלים?
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים חיפוש היה פותר לך הכל.פשוט תחפש בגוגל EVEREST והראשון שתמצא זה בטוח זה..יש דמו ותוריד בקלות...לגבי AV וכו' יש בסטיקי בפורום "תוכנות"...חבילת האבטחה של קספרסקי הכי מומלצת..
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים תריץ כמה בנצמרקים אברסט סנדרה וכאלה ותשווה את שלך אליהם(במדור הורדות תמצא אותם)
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים כפי שאמרו מעלי- Kaspersky מומלצים. בנוסף אני אומר לך שגם NOD32 נלחמים איתם ראש בראש על תואר האנטי-וירוס הטוב יותר...אישית אני עובד עם NOD32 והוא ממש טוב- מתעדכן על בסיס יומי, מגלה וירוסים בזמן אמת והכי חשוב- אתה לא תרגיש שהוא פועל. כלומר, הוא לא מכביד על המערכת מבחינת ניצול הזיכרון.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים האנטי וירוס הכי מומלץ AVG 7 מניסיון אישיבהתחלה שכולם המליצו על Kaspersky ועל NOD32התנסתישניהם קשים ללמידהוגם לא יעילים כמו AVGתנסהבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.