עבור לתוכן

נשיא המדינה הבא

Featured Replies

פורסם

מה שמדאיג אותכם זה הגיל של פרס? לא זוכרים את השיר של יצפאן?

"או בלדי! או בלדה! שמעון פרס.... הוא לא יפרוש לעולם"

"או בלדי! או בלדה! שמעון פרס... והוא עוד יקבור את כולם"

אחד הקטעים הטובים שלו, חבל שאחריו הוא נהיה אידיוט רק עם בדיחות פלוצים מאוד לא מצחיקות.

אני חושב ששמעון פרס הכי מתאים - אבל הבן-אדם הפסיד לקצב, שהיה בחור די אנונימי בזמנו ועכשיו הוא מתמודד מול ריבלין ולאו, לא נראה לי שהוא יבחר.

• תגובות 65
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא חושב העובדה שפרס לא נבחר הייתה כי לא הגיע לו להבחר, אלה כי מפלגות מסוימות לא רצו שהוא יבחר.

כלומר - הם העדיפו לבחור משהו אחר, גם אם הם לא תומכיות בו - רק כדי שפרס לא יבחר.

פורסם

פרס?! למה פרס?! למה חסר השדרה הלוזר הזה צרייך לקבל פרס?

פורסם

לבטל את המוסד המיותר הזה, לא עושה כלום חוץ מלבזבז כסף וליצור סקאנדלים.

פורסם
  • מחבר

פרס?! למה פרס?! למה חסר השדרה הלוזר הזה צרייך לקבל פרס?

חסר עמוד שידרה? הוא אחד הישראלים המוערכים ביותר בעולם, ובהתחשב בזה שהוא פולטיקאי זה גם מאוד מפתיע שהוא מוערך גם בקרב הציבור שלנו.

חוץ מזה שהוא היה פעמיים ראש ממשלה, הוא גם הקים את התעשייה האווירית וגם את "מרכז פרס לשלום" אם את רוצה.

אם הדבר הכי גרוע שאפשר להגיד עליו זה שהוא לוזר, ואולי לחקות את הקול שלו, אז זה מצויין. מלבד התרומה שהוא קיבל לפרימריז נגד פרץ של כמה מאות אלפי דולרים שהיא ספק חוקית (זה הועלה כחשד לפני חצי שנה ומאז לא דיברו על זה, אז כנראה שזה היה בסדר והתיק נסגר), הוא עדיין הרבה פחות מושחת (אם בכלל) מפוליטקאים כבדים ובכירים כמו אריאל שרון, משה ("הנשיא") קצב, עומרי שרון, צחי הנגבי, נעמי בולמנטל, יחיאל חזן, יאיר פרץ (זיוף התואר) וכו'..

ואני בטוח שכולנו היינו מתים לקבל יום אחד לפחות חלק מההערכה שפרס מקבל - ומאנשים ראויים - לא מאלה שרק מכירים או מתעסקים בזה שהוא "לוזר".

גם ביחס לאופציות - לאו וריבלין - לדעתי הוא הכי ראוי.

ד"א, בנוגע ללאו - הדבר הכי גרוע שאפשר להגיד עליו זה לא שהוא השווה את האתאיזם לאיידס ולאנטישמיות, אלא שהוא נחשד בהטרדה מינית ונחקר במשטרה לפני כמה שנים.

פורסם

תראה, גם ערפאת קיבל פרס נובל לשלום והיה מוערך ברחבי העולם, זה לא אומר שהוא לא חרא טרוריסט - בדיוק באותה מידה העובדה שפרס זכה בכמה פרסים ונישק כמה פוליטיקאים זרים לא הופכת אותו למועמד ראוי לנשיאות. הכנסת גם ככה מלאה בטרחים זקנים. יאללה שמעון, אישתך מחכה שתוריד את הזבל. :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים