פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים שאלה קטנה על נושא כואב . . . התקרחות אבא שלי - > קירח (לא לגמרי, יש לו כזאת צורה כמו של חצי מאפרה, כמו של שימעון פרס |: ). אחי הגדול (23) - > הוא קרוב למצב של האבא, כבר כימעט שאין לו שער באיזור המרכזי של הראש (ושוב נוצרת צורת החצי מאפרה). אחי הגדול (18.5) - > מראה סימני התקרחות ונשירה, כבר רואים "מפרצים". אני (?!) 14.9 - > שמתי לב שבזמן האחרון יש לי נשירה די חריפה, כל פעם שאי קם מהמחשב, אני רואה שער על המקלדת, כנ"ל על השולחן בבית ספר, מחברות והכל ואני ממש לא רוצה להקריח אני יודע שאף אחד עדיין לא גילה כדור פלא שמצמיח שער . . . אבל . . . מה אפשר לעשות אם עדיין יש לי את השער (בלי עין רעה) ? ויטמינים ? ויטמינים דרך האוכל - > לשפר את התזונה (מה לאכול) - > ויטמנים בשמפו (אנאערף איזה יש |: ) או אולי הקרם ההוא של "טבע" שראיתי פרסומת שלו בעיתון "שבע ימים" של "ידיעות אחרונות"? אני יודע שזה כנראה תורשתי (כי בא שלי קירח) אבל אי אפשר לעצור את זה ? אולי יש לי סתם נשירה בגלל שחסר לי איזה ויטמין ואני סתם מנפח את זה ? שאלה נוספת . . . למה לרוב האנשים רק האמצע של הראש מתקרח ונשארת צורה של מאפרה (שוב, כמו שימען פרס) ? תמונה של שימעון פרס, למי שלא יודע על מה אני מדבר:
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר שמת טונות ג'ל הא?זה מה שכולם חושבים . . .אבל לא . . .מגיל 0 היו פעמים נדירות שהשמשי בג'ל . . . אולי פעם בשנה . . . וגם שהייתי שם הייתי שם קצת . . .
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים לך לרופאשיכול לתת לך תרופות ויש גם עוד כל מיני משחות ותרופות שאפשר לקחת בלי מרשם רופא.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים יש לזה תרופות. תדבר עם רופא עור לדעתי, או רופא כללי...הצמחת שיער מחדש היום זה לא ביג דיל
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אצלי במשפחה אין לאף אחד נשירה בשיער וגם לא יהיה(כי זה גנטי) אז מה זה אומר שחסר לי או לאבא שלי טוסטוסטרון (כי לי לא נראה)
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים יש לזה תרופות. תדבר עם רופא עור לדעתי, או רופא כללי...הצמחת שיער מחדש היום זה לא ביג דילאני לא יודע לגבי הצמחה מחדש, אבל ניתן להאט את התהליך. זה גם קשור בתזונה, מחסור בויטמין מאוד מסויים (שכחתי איזה, מסוג B לדעתי)
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים חבר שלי בן 19 וגם לו יש הקרחה מועצת הרופא אמר לו לקחת ויטמין B6 (או B16 אני לא זוכר אבל אני חושב שזה הראשון שהזכרתי)
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים יש פתרון אולי הוא ישמע לך מוזר וטיפשי אבל זה עובד אתה צריך מעכשיו להתחיל לעמוד על הידים כמה דקות ביום פלוס לעסות את הראש ולא יהיה לך אף פעם נשירה או במיקרה שכבר התחילה לך זה יגדל את השערות בחזרה גם לאדם קירח לגמרי
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים נשמע לי פתרון קצת מוזר.. לפי מה שאתה אומר מדובר בעצם בלהגביר את זרימת הדם בראש לכמה דקות ביום.. אם זה היה כ"כ פשוט אף אחד לא היה מתקרח..על סמך מה אתה יודע שזה עובד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.