עבור לתוכן

בעיית טמפרטורה בכרטיס מסך, יש תמונות

Featured Replies

פורסם

טוב בגלל שהכרטיס הקודם שלי radeon9600xt התחמם כנראה יותר מדי, משהו שם נדפק וזה עושה לי בעיות במשחקים..אבל בכל מקרה לווינדוס זה לא מפריע אז אני יכול לחבר אותו מתי שצריך אם יש בעיות..

טוב אז קניתי geforce 7600GS AGP וחיברתי והתקנתי דרייברים והכל, והמחשב לא זז אחרי זה והטמ של הכרטיס מסך הייתה גבוהה, ואז ראיתי שלא חיברתי את המולקס אז כיביתי וחיברתי אותו (לא יודע אם חיברתי את המולקס עד הסוף, אני אבדוק אח"כ)

בכל מקרה אין לי בעיות עם משחקים עכשיו אבל הטמפ' של הכרטיס מסך מאוד גבוהה, ואם זה יישאר ככה בטח הוא גם יידפק.. הטמ כבר 70+:

4533d00921bebae0.jpg

זה הכרטיס

clip_image002.jpg

אין לו מאוור, אבל יש לו צלעות קירור כאלה מאוד גדולות..הם גם רותחות עכשיו אני נוגע בהם :o

ד"א יש לי אחריות ..ואני יכול להחליף לכ"מ אחר עם מאורר..אבל השאלה שלי אם זה אמור להיות כאלה טמפ גבוהות? למה אין לכרטיס מאוור.. :screwy:

ואם יש איזה דרך לסדר את זה..? תודה

פורסם

הכרטיס מגיע ל-70 במנוחה או במאמץ?

אין לו מאוורר כי הקירור הפסיבי אמור להיות מספיק ובתמורה מספק שקט מוחלט.

אין לי נסיון עם הכרטיס אבל 70 נשמע גבוהה מדי, בטח ובטח אם זה במנוחה.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מגיע ל-70 במנוחה או במאמץ?

אין לו מאוורר כי הקירור הפסיבי אמור להיות מספיק ובתמורה מספק שקט מוחלט.

אין לי נסיון עם הכרטיס אבל 70 נשמע גבוהה מדי, בטח ובטח אם זה במנוחה.

בדקתי גם במאמץ והטמ נשארה גם כזאת..72..

יש איזה תוכנה שאתה מפעיל אותה והיא מאמצת את המחשב לכמה דקות או משהו כזה?

פורסם

הטמפרטורה ניראת לי די סבירה לי יש 6800 על 62 מעלות במנוחה והוא יכול לעבוד גם על 120

יש מצב שהמארז שלך לא מאוורר כמו שצריך לפחות מאוורר מקדימה שיכניס ומאוורר מאחורה שיוצא למינימום

פורסם

זה פשוט הקירור לא משהו תוסיף לו איזה מאוור של 80 ואם זה לא ירד מ60 מעלות בלי מאמץ אז משהו בכרטיס לא בסדר.

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה ניראת לי די סבירה לי יש 6800 על 62 מעלות במנוחה והוא יכול לעבוד גם על 120

יש מצב שהמארז שלך לא מאוורר כמו שצריך לפחות מאוורר מקדימה שיכניס ומאוורר מאחורה שיוצא למינימום

שלי במנוחה זה 70..ומה 120 זה לא נשרף??!@

פורסם
  • מחבר

זה פשוט הקירור לא משהו תוסיף לו איזה מאוור של 80 ואם זה לא ירד מ60 מעלות בלי מאמץ אז משהו בכרטיס לא בסדר.

אממ יש לי RADEON9600xt פה ויש עליו מאוור שעובד..אני יכול להוציא אותו ולשים על ה 7600gs?

פורסם

135 זה החום הסופי שבו הוא יכול לעבוד

וחוץ מזה לבן דוד שלי יש 6600 רגיל אם קירור פסיבי כזה גם כרטיס של GIGABYTE וגם הוא על 65 - 70 במנוחה

פורסם
  • מחבר

135 זה החום הסופי שבו הוא יכול לעבוד

וחוץ מזה לבן דוד שלי יש 6600 רגיל אם קירור פסיבי כזה גם כרטיס של GIGABYTE וגם הוא על 65 - 70 במנוחה

אז אתה אומר שזה דיי נורמלי? אין מצב שמשהו יקרה? (לא שאני מפחד עליו, יש אחריות..)

ויש פה עוד אנשים עם הכרטיס הזה שיכולים לתת טמפרטורות?

ובקשר למאוור של הראדאון שלי אפשר לעשות איתו משהו?

פורסם

יש לי 7600GS עם קרור של צלעות + מאוורר.

עבד במנוחה על 52 מעלות ובמאמץ עד 75.

אחרי שהחלפתי משחה טרמית ל MX-1 הטמפרטורה ירדה ל45 במנוחה ו68 במאמץ.

תנקה אותו, תחליף משחה טרמית, שים מאוורר שמוציא אויר מהמארז ואם אתה יכול אז אחד בדלת שמכניס אויר קרוב לכרטיס מסך.

בנוסף יש לציין כי כל כרטיס עובד בטמפ שונות. יש כאלה שמיוצרים כך שיוכלו לעמוד בטמפ גבוהות. לכן, אני מציע לך לשלוח מייל לחברה שמייצרת את הכרטיס, ותשאל אותם לאיזה טמפ הכרטיס יכול להגיע ואיזו טמפ הוא צריך להיות במנוחה.

בקשר לתכנה, אתה לא צריך תכנה שמאמצת את המעבד. אתה צריך תכנה שמאמצת את המעבד של הכרטיס מסך(GPU). אני ממליץ על ATITOOL. תכנה ל ATI אבל עובדת ב NVIDIA. שם תפעיל חלון 3D. כדי לבדוק טמפ, אני ממליץ להכנס לדרייבר של הכרטיס(תכנס למאפייני תצוגה שבWINDOWS) ותכנס ללשונית שמראה טמפרטורות. שם תראה את הטמפ.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

יש לי 7600GS עם קרור של צלעות + מאוורר.

עבד במנוחה על 52 מעלות ובמאמץ עד 75.

אחרי שהחלפתי משחה טרמית ל MX-1 הטמפרטורה ירדה ל45 במנוחה ו68 במאמץ.

תנקה אותו, תחליף משחה טרמית, שים מאוורר שמוציא אויר מהמארז ואם אתה יכול אז אחד בדלת שמכניס אויר קרוב לכרטיס מסך.

בנוסף יש לציין כי כל כרטיס עובד בטמפ שונות. יש כאלה שמיוצרים כך שיוכלו לעמוד בטמפ גבוהות. לכן, אני מציע לך לשלוח מייל לחברה שמייצרת את הכרטיס, ותשאל אותם לאיזה טמפ הכרטיס יכול להגיע ואיזו טמפ הוא צריך להיות במנוחה.

בקשר לתכנה, אתה לא צריך תכנה שמאמצת את המעבד. אתה צריך תכנה שמאמצת את המעבד של הכרטיס מסך(GPU). אני ממליץ על ATITOOL. תכנה ל ATI אבל עובדת ב NVIDIA. שם תפעיל חלון 3D. כדי לבדוק טמפ, אני ממליץ להכנס לדרייבר של הכרטיס(תכנס למאפייני תצוגה שבWINDOWS) ותכנס ללשונית שמראה טמפרטורות. שם תראה את הטמפ.

בהצלחה.

איפה זה המאפייני תצוגה? יש לי באנגלית לא מצאתי ..

פורסם

את עושה מקש ימני עם העכבר ובוחר PROPERTIES

אחר כך ל SETTINGS וADVANCED

אחר כך יש למעלה לשונית שקוראים לה בשם של הכרטיס מסך שלך (7600GS)

ואז אתה בוחר מצד שמאל TEMPERATURE SETTINGS.

אוקי...?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אוקי תראה הנה תמונה מפה

4534ea2e158ba8c5.jpg

פורסם

זו טמפ סבירה אך לדעתי גבוהה מידי. החלפת משחה טרמית? ניקית אבק?

פורסם
  • מחבר

זו טמפ סבירה אך לדעתי גבוהה מידי. החלפת משחה טרמית? ניקית אבק?

זה כרטיס חדש..

ותראה שמתי לב שגם הטמפרטורה במאמץ (שיחקתי פיפא עכשיו שעה ומשהו) נשארת אותו דבר כמו הטמפ כשהכרטיס לא במאמץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים