פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים שלום לכולם היום קיבלתי את הכרטיס מסך 6800 gtהמפרט של המחשב שלי הוא פנטיום 4 3 גיגה רץ1024 זיכרון 80 גיגה סאטהו 350 וואט ספק כח ג'נריהבעייה שלי היא שאני נגיד מריץ משחק כמו fear או scarfaceהמסך עצמו מהבהב כזה.... עכשיו הרצתי 3d mark 2005וקיבלתי 4799 ניקוד....ושם לא הבהב כלום רק במשחקים.....בווינדוס הכל סבבה... שאלתי היא מה יכולה להיות הבעייה??היה כמה זמם ששיחקתי ב fear משהו כמו 20 דק והכל עבד חלק......הטמפרטורה היא בסביבות 62-67 מעלות בכרטיס ו איזה 52 ככה לא במאמץיש לי קירור של mv 5 silencerמה יכולה להיות הבעייה? האם הכרטיס דפוק?? או שזה בגלל הספק כח?(מה שאני מניח שכן) תודה לעוזריםםםםם
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים לא נראה לי שהספק אמור לעשות בעיות כאלו...כנראה הדרייבריםנסה להתקין את הדרייברים הכי חדשים וDX9.0C OCTOBER 2006
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מקרה קלאסי של כרטיס זולל חשמל וספק כוח שלא עומד בעומס (וגם המעבד לא עוזר יותר מדי)אני מציע שתשדרג את הספק ל400 וואט מינימום של חברה מוכרת
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מקרה קלאסי של כרטיס זולל חשמל וספק כוח שלא עומד בעומס (וגם המעבד לא עוזר יותר מדי) אני מציע שתשדרג את הספק ל400 וואט מינימום של חברה מוכרת מחזק במיוחד שספקים איכותיים היום לא עולים הרבה גש בהקדם לפורום בנושא הזה (שכחתי את שמו ) חבל להרוס מחשב בגלל ספק ג'נרי.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר לגבי דרייברים התקנתי את של אוקטובר ומהאתר של נוידיה תאחרון....... אני פשוט מאוד מקווה שזה הספק ולא הכרטיס.....כי אין לי עליו אחריות
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחזק במיוחד שספקים איכותיים היום לא עולים הרבה גש בהקדם לפורום בנושא הזה (שכחתי את שמו ) חבל להרוס מחשב בגלל ספק ג'נרי. מחזק, לדוגמא: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.