פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים יש לי בעיה איתה כול כמה זמן בערך זה עושה הודעה של שגיעה ושהמחשב יתכבה תוך 60 שניות מה אני עושה בבקשה עזרו לי
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר ניסיתי הכול ואף דבר לא עבד והנה עכשיו שאני רושם זה קורה עוד פעם הכיבוי הנה עוד מעט זה מתכבה פליז עזרו לי לפתור את זה
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים אתה זוכר מה קרה לפני שזה התחיל להופיע לך אולי קיבלת קובץ מוזר ממישהו או שפתח משהו מוזר באינטרנט כי זה נשמע די מוכר לווירוס שמעבירים עכשיו דרך האי סי
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים בחיית שגם אני צריך עזרה זה הופיע במחשב של אחותי, שמחובר אלי ברשת למזלי אני מוגן ב2 FIREWALLS ומה שהיא מוזר שהייתה חדירה אליה אני חושד בווירוס ששולחים דרך האי סי קיו אם מישהו יצליח לפתור את זה אני ישמח מאוד לשמוע איך פותרים את זה
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים אני לא זוכר את הדרך להסיר את זה לגמרי אבל אני יודע לעצור את ההודעה שהיא מופיעה תלך מהר להתחל > הפעלה > ותרשום shutdown -a
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים חייב לעדכן התקנתי KASPERSKY INTERNET SECURITY 6 למחשב של אחותי בצעתי עדכון נמצאו בסביבות ה 3 סוסים טרויינים ועכשיו הכול בסדר! תנסה לעשות אותו הדבר , והכול יעבוד אצלך!
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים היייתה לי בעיה דומה בגלל וירוסים או סוסים טרויינים, הצלחתי לנטרל את הכיבוי בדרך הבאה:control panel > Administrative Tools > Servicesתחפש את Remote Procedure Call (RPC)בטאב של ה recovery תשנה את כל שלושת המצבים של restart computer ל take no actionאני מקווה שזה יפתור לך את הבעיה.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים היה לי את זה בדיוק אותה בעיה כמו שלך זה עיצבן אותי כי שום גבר לא עוזר...שום דבר לא מתקן את זה. אז התקנתי ווינדוס...והכל היסתדר [אבלאחר כך נישבר המחשב מסיבה אחרת]-מחשב של דוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.