פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים לאחר שניתקתי את המאוורר של הלוח-אם מהפלאג שלו על הלוח,הביוס כל הדלקת מחשב מתריע על זה ונותן 2 אפשרויות:להמשיך למערכת הפעלה, לשנות הגדרות בביוס.אני נכנס לביוס בשביל לשנות את ההגדרות ואני מחפש איפה ניתן לבטל את האפשרות של המאוורראבל לא מצאתי.. :s05:איפה זה נמצא?
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים אולי תגיד דגם לוח אם, חברה, מה בדיוק הוא אומר לשנות: צטט.נסית סתם לשנות משהו בביוס שלא קשור למאוורר ולבדוק האם עדיין אומר את זה?
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים כנראה הוצאת את המאורר של המעבד, פשוט לך ל-PC Health ושם תוריד את בקרת המאוררים.
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים זו לא תוכנה אלא קטגוריה בביוס עצמו (כמו שיש קטגוריה של מי עולה BOOT)בחלק הזה יש את הנתנונים על הטמפ, סיבוב מאווררים,אפשרויות של מאווררים,...
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים אני מנחש שמדובר בלוח של ASUSבטח חיברת את המאוורר לקונקטור של הSYSTEM FAN או CHASIS FANתבדוק שהמאוורר מחובר לקונקטור של CPU FAN
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר כולם נותנים השערות על מה עשיתי, אבל למה אתם עושים את זה אם כתבתי בדיוק מה עשיתי! כתבתי: "לאחר שניתקתי את המאוורר מהפלאג על הלוח-אם..." ז"א שהמאוורר עם החיבור 3 פינים (הישן) שאמור לקרר את המעבד ולכן יש לו חיבור משלו על הלוח אם נותק. אני לא רוצה אותו מחובר דרך שם כי אני רוצה אותו דרך חיבור אחר. עכשיו, חיפשתי בביוס איפה לבטל את האפשרות אבל מה שהעליתם לא נמצא שם.. מה הבעיה? יש תוכנה ששולטת על הביוס דרך מערכת ההפעלה?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים אתה סותר את עצמך עכשיוכתבת שניתקת את המאוורר של הלוח אם ולא של המעבד:"שניתקתי את המאוורר של הלוח-אם מהפלאג שלו על הלוח"ועכשיו אתה אומר שניתקת את המאוורר של המעבד"שאמור לקרר את המעבד ולכן יש לו חיבור משלו על הלוח אם נותק"ותענה על המ ששאלתי:"אולי תגיד דגם לוח אם, חברה, מה בדיוק הוא אומר לשנות: צטט.נסית סתם לשנות משהו בביוס שלא קשור למאוורר ולבדוק האם עדיין אומר את זה?"
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מחבר התבלבלתי..המאוורר שייך למעבד, ומחובר דרך הלוח-אם.הלוח-אם הוא של Foxccon, לא יודע על דגם.נכנסתי לביוס (גרסה A01) ואין שם אתPC Health.צריך אולי לעדכן את הביוס? יש תוכנה ששולטת על הביוס דרך הווינדוס?
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים תחפש ביוס חלק שבו יש טמפ של המעבד וטמפ בכלל או משהו קשור למאווריםלעדכן ביוס רעיון לא רע, תנסה לא מכיר תוכנה כזו, ולא ניראה לי יש כזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.