פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים תישמעו ...ממש מוזר יש לי נייד של קומפאק - דגם איוו + תחנת עגינה אורגינאלית עם כל היציאות האפשרויותרגע אחד ....הנייד = דרך תחנת עגינה מסודרת היה מחובר לTV שלי - וראו שם אות על המסךאפילו עוד ליפני שהפעלתי את הפנקשיין(בנייד) ביכלל - ופיתאום לא יודע מה - אני לא מצליח להראות אות כל שהוא במסך הTV ...נעלם האות - נמוג.....גם לא עם פאנקשיין בניידכיביתי הידלקתי...ניתקתי חיברתי וכלום!!!יש לי מישהו רעיון איך לסדר את זה( כי הכניסה הספציפית בTV עובדת - בדקתי עם מצלמת וידאו)
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים תנסה להפעיל את המחשב בלי הכבלים שמחוברים לטלויזיה/למחשב עצמולאחר מכן תחבר את כול הכבלים תלך לאפשרויות של הכרטיס מסךRight Click on the Screen>Properties>Settings>Advnacedותגדיר את החיבור לטלוייזיה בצורה ידנית בלי ה FN
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מחבר :yelclap: זה אכן עזר.....תודה ועוד שאלה - למה תצוגת המסך של המחשב על הטלויזיה = מחוריינת לחלוטין!!! כי למשל סרטי וידאו = רואים מצויין...! שוב תודה!
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים ועוד שאלה - למה תצוגת המסך של המחשב על הטלויזיה = מחוריינת לחלוטין!!!בגלל שהטלוויזיה שלך לא מסוגלת להציג רזולוציה גבוהה כמו מסך המחשב, אז הרזולוציה מוקטנת והאיכות נפגעת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.