פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים יש לי מסך ASUS PW191 עם רמקולים מובנים...חיפשתי דרייברים באתר של ASUS ואין שם, גם בדיסק שקיבלתי לא היה. עכשיו חיברתי את הכבל הירוק של הרמקולים למסך ולמחשב\ המחשב בכלל לא מזהה שיש התקן קול...כשאני מפעיל קובץ מוזיקה עולה ההודעה:
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים יש לי מסך ASUS PW191 עם רמקולים מובנים...חיפשתי דרייברים באתר של ASUS ואין שם, גם בדיסק שקיבלתי לא היה. עכשיו חיברתי את הכבל הירוק של הרמקולים למסך ולמחשב\ המחשב בכלל לא מזהה שיש התקן קול...כשאני מפעיל קובץ מוזיקה עולה ההודעה: ניסיתה לשנות כניסות במחשב /או במסך?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים נראה לי שזה יותר בעיה בכרטיס קול או ב DRIVER שלו ולא ברמקולים עצמםתנסה להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש!!!
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים תבדוק ב device manager אם יש לך סימני שאלה צהובים?וכנראה שלא התקנת את הדריבר הנכון !!! או שהוא נדפק!!
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים תתקין קודם את Microsoft UAA (Universal Audio Architecture) Bus driver ואח"כ Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים מחבר תתקין קודם את Microsoft UAA (Universal Audio Architecture) Bus driver ואח"כ Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip התקנתי את הראשון אבל כשאני מנסה להתקין את השני עולה שגיאה:
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים די מוזרקודם כול תכנס לDEVICE MANAGER ותבדוק עם אין לך סימני קריאה צהובים... אם יש לך תסיר את ההתקן ותתקין אותו מחדשאם הכול נראה לך בסדר שם תסיר את ההתקנים של הכרטיס קול ותתקין אותם מחדשדרך אגב איזה כרטיס קול יש לך? כי אולי פשוט לא התקנת אותם מלכתחילה
פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים תתקין את הדריבר של הלוח אם - http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.