עבור לתוכן

זקוק עזרה להחליט על מסך מחשב שיש/מביאים

Featured Replies

פורסם

זה CRT 17". אתה אשכרה חושב שהוא ינצל את ה-1600X1200?

במשחקים כרטיס המסך לא יתן לו, בעבודה שוטפת - אם אתה מצליח לעבוד בCRT 17" על 1280 זה משהו מיוחד.

פורסם

זה CRT 17". אתה אשכרה חושב שהוא ינצל את ה-1600X1200?

במשחקים כרטיס המסך לא יתן לו, בעבודה שוטפת - אם אתה מצליח לעבוד בCRT 17" על 1280 זה משהו מיוחד.

אני כרגע עובד בעבודה שוטפת ב-1280*1024 עם CRT של MAG ומשחק ללא הפסקה על 1600*1200.

אז?

לפי מה בדיוק אתה קובע?

אז למה אתה אשכרה חושב שלא?

פורסם
  • מחבר

אני תאכלס לא צריך 1600X1200 זה יותר מידי,

עכשיו, אחרי 3 שנים עם סמסונג שהספיק להשרף פעמיים ותוקן באחריות, רואים נורא מטושטש ב 1280X1024 ניסיתי בימים האחרונים את המאג,

מבחינת חדות המאג ממש חד, רואים חד מאוד בלי טיפה של טשטוש, אבל התמונה לא ישרה יש להם בצדדים כאילו עקום ולא הצלחתי ליישר את התמונה, יש לי מעט כאב עיניים עם המאג לא יודע למה אולי בגלל שאני לא רגיל לראות הכל חד כלכך, אחרי שהסמסונג נורא מטושטש, וגם למאג יש ריפרש גבוהה (85)..

עדיין קשה לי להחליט מה יותר טוב, למאג יתרונת החדות אבל גם יש תמונה לא ישרה כלכך ולסמסונג יש טשטוש כבר מהרזולוצה של 1024@768

ננסה עוד כמה ימים של מאג....

ןמבחינת רזולוציה של משחקים מי צריך 1600?? הפונטים במשחק קטנים מידיי!! אבל הכרטיס מסך תומך ברזולוציות האלו ורץ דווקא לא רע....

פורסם

ריפרש גבוהה, רזולוציה גבוהה,חדות..

והסמסונג נשרף כמה פעמים + רואים מטושטש.... באמת בחירה קשה.

ובקש לכיוון המסך, יש לך באופציות של המסך הכל... כנראה אתה לא יודע איך לישר, כשאתה מתכוון עקום אתה מתכוון ל"בטן" או קו עקום?

פורסם
  • מחבר

לא יודע מזה בטן או קו אבל אני אסביר מה יש, למעלה התמונה נמרחת לצד, שאני מיישר אותה אז היא מעקמת למטה מסדר למטה מתעקם למעלה וכן הלאה...חחח :)

זה באמת לא בצחוק פשוט זה מצחיק..

פורסם

יש לך שני אופציות...

ישור כלחיצה במרכז הקו (דמיין שאתה בא עם האצבע למרכז הקו הימיני ודוחף),

או ישור על לחציה מאת הפינות כלפי פנים (כמו שאתה לוקח קלף ולוחץ עליו עם כף היד מלמעלה למטה)

יש גם

או ישור ע"י סיבוב כל המסך ימינה\שמאלה אבל זה לא נראה לי המקרה...

שחק קצת עם האפשרויות לפי מה שהסברתי בטוח שבאחד מהם תמצא הגיון למקרה שלך...

טיפ:

אל תשאיר שוליים שחורים, תגדיל את שולחן העבודה שלך למקסימום,כך גם אם עדיין זה יהיה עקום טיפה יהיה מאוד קשה לראות.

פורסם
  • מחבר

עכשיו גיליתי עוד משהו מוזר, במאג ישנם שני פסים דקיקים במיוחד לרוחב המסך, ששאלתי חבר הוא אמר לי שזה אומר שהמסך איכותי,

מהם שני הפסים הללו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים