פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים יש לי את המסך הזה:samsung SyncMasterDFXוהגיע לידי המסך הנ"ל:Mag 786FDאני צריך להחליט איזה מהם יותר טוב בכדי להשאיר אחד אצלי, תעזרו לי בבקשה, שניהם 17" ושנהם במצב טוב רק לדעת איזה יותר איכותי...תודה.
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר אפשר בבקשה לקבל פרטים לדעת למה? כי ראיתי שלמאג יש רזולוציה גבוהה (1600X1200) וטיפה רואים יותר חד, אבל הוא גדול יותר פיסית...מה יותר טוב בסמסונג אם אפשר בבקשה..
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים מאג זה זבל סיני שתוך שנה-שנה וחצי יעשה לך צרות, יאבד את החדות והצבעים שלו יהיו על הפנים.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים לא חושב כך,אני עם מסך CRT של מאג כרגע ואי אפשר להשוות אותם למסכי LCD שלהם.ה-CRT מצויינים! חדים, רזולוציות גבוהות (100*1200) שאני תמיד נמצא על הרזולוציה הזו ולא נתקלתי בחצי בעיה כבר 3 +.מסך מעולה ולדעתי טוב יותר בגלל הרזולוציה והחדות.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אני כבר 5 שנים עם כזה סמסומג ולא הייתה איתו שום בעיה - אתם מבינים מה זה 5 שנים !
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים לא חושב כך,אני עם מסך CRT של מאג כרגע ואי אפשר להשוות אותם למסכי LCD שלהם.ה-CRT מצויינים! חדים, רזולוציות גבוהות (100*1200) שאני תמיד נמצא על הרזולוציה הזו ולא נתקלתי בחצי בעיה כבר 3 +.מסך מעולה ולדעתי טוב יותר בגלל הרזולוציה והחדות.אם אני לא טועה בזמנים ש-CRT היה פופלארי הם השתמשו במוצרים של חברות אחרות (איכותיות) ופשוט הוסיפו מדבקה של "מאג"
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אם אני לא טועה בזמנים ש-CRT היה פופלארי הם השתמשו במוצרים של חברות אחרות (איכותיות) ופשוט הוסיפו מדבקה של "מאג"אני לא יודע,אבל זה ממש לא משנה... מעניין תסבתא שלי אם זה מדבקה או שממש בחברה הזו יצרו את המסך...?!?העיקר הוא איכותי?וכאן בכלל השאלה אם זה או זה... אז לדעתי MAG נותנים רזולוציה גבוהה וחדות ולכן הייתי מעדיף אותו.ואין כאן השוואה בין איכותי היום וגם לא לפי מי ייצר את המסך...* פשוט... מה עדיף.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים זה צריך לעניין את הסבתא שלך...כי פעם הם היו לא רעים בכלל והיום הם פשוט לא!אז לא קונים MAG
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים זה צריך לעניין את הסבתא שלך... כי פעם הם היו לא רעים בכלל והיום הם פשוט לא! אז לא קונים MAG אבל הוא מדבר על פעם!!! .... ולא מדובר על לקנות! תסתכל על הדגמים בן אדם.....
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אופס אבל עדיין היתי הולך על הסמסונג OK... בא לך לנמק? תשנע אם נתייחס לדגמים אני מתאר לעצמי שהביצועים זהים למרות שלעתי למאג יש יותר חדות (גם פותח הפוסט שם לב) אבל נצא מנקודת הנחה ששניהם זהים חוץ מהרזולוציה... אתה לא חושב שזה פלוס ענקי? 1600*1200 במקום 1280*1024?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים תלוי כמובן בשימושים...סתם להגיד שהמסך תומך בזה לא נותן כלוםוהנימוק העיקרי הוא באמת האמינות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.