עבור לתוכן

הלבנוניזציה בשטחים החלה.

Featured Replies

פורסם

המלחמה בלבנון נגמרה. הרבה מאוד כשלים חמורים התגלו בה וכבר עברו כמעט 2 חודשים מסיומה וישראל עדיין לא סיימה להחליט איזו וועדה תתחיל לחקור את הארועים שקרו בה. אבל מה ? האוייב לא מחכה לנו והוא כבר סיים את החקירה שלו, הסקת המסקנות וכבר החל בביצועה הכנות ושיפורים לקראת המערכה הבאה נגדנו.

בלבנון כבר מוזרמות יומם ולילה תחמושות חדשות, החיזבלאה כבר החזיר לעצמו את השליטה על מקומות שאיבד בהם את השליטה בזמן המלחמה ובנוסף מתחמש בטילים מתקדמים גם נגד מטוסים.

בנוסף לכול , בשטחים גם כן לא נשארים מאחור וכבר השבוע נחתם הסכם בין החמאס ואיראן שעיקרו הם : אימון והכשרת אלפי מחבלים בלוחמת גרילה והספקת תחמושת רבה מתקדמת נגד טנקים ומטוסים .הערכה של גורמים בצהל היא שטילים מתקדמים נגד טנקים (אותם אלה שפגעו בטנקי המרכבה שלנו) כבר הוזרמו לשטחי הרצועה וימשיכו ליזרום .

השאלה שאני שואל היא : מה אנחנו עושים בנידון? כי בנתיים אני לא רואה שאנחנו עושים משהו ואני שואל את עצמי מה יגרום להיסטוריה שלנו לא לחזור על עצמה מחדש והאם ייתכן מצב שבו לא נצתרך בעוד כמה שנים להקים וועדת חקירה נוספת שבמרכזה תעמוד על הפרק השאלה "איך נתנו לזה ליקרות" ואיך לא למדנו את לקחי מלחמת לבנון השנייה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314582,00.html

פורסם

מה אנחנו עושים בנדון?

אה...

אממ

אהה..

כן..

אהה...

כלום.

למה? שאל את אולמרט, רבאק.

פורסם

המלחמה בלבנון נגמרה. הרבה מאוד כשלים חמורים התגלו בה וכבר עברו כמעט 2 חודשים מסיומה וישראל עדיין לא סיימה להחליט איזו וועדה תתחיל לחקור את הארועים שקרו בה.

צה"ל פחות או יותר סיים לתחקר את אירועי המלחמה. תחקור פעילות האוגדות מסתיים השבוע.

בלבנון כבר מוזרמות יומם ולילה תחמושות חדשות, החיזבלאה כבר החזיר לעצמו את השליטה על מקומות שאיבד בהם את השליטה בזמן המלחמה ובנוסף מתחמש בטילים מתקדמים גם נגד מטוסים.

מאיזה סוכנות מודיעין אתה?

החיזבאללה חוזר להתחמש אבל על תוסיף פרטים שאין להם שום ביסוס.

בנוסף לכול , בשטחים גם כן לא נשארים מאחור וכבר השבוע נחתם הסכם בין החמאס ואיראן שעיקרו הם : אימון והכשרת אלפי מחבלים בלוחמת גרילה והספקת תחמושת רבה מתקדמת נגד טנקים ומטוסים .הערכה של גורמים בצהל היא שטילים מתקדמים נגד טנקים (אותם אלה שפגעו בטנקי המרכבה שלנו) כבר הוזרמו לשטחי הרצועה וימשיכו ליזרום .

למרות שאני לא יודע אם יש אמת בדברים - זה לקוח מדבקה. אם הייתי מקבל שקל כל פעם שהאתר הזה ממציא מידע או מציג אותו בצורה פרובוקטיסית לחלוטין הייתי כותב את ההודעה הזאת על LCD יותר גדול.

השאלה שאני שואל היא : מה אנחנו עושים בנידון? כי בנתיים אני לא רואה שאנחנו עושים משהו ואני שואל את עצמי מה יגרום להיסטוריה שלנו לא לחזור על עצמה מחדש והאם ייתכן מצב שבו לא נצתרך בעוד כמה שנים להקים וועדת חקירה נוספת שבמרכזה תעמוד על הפרק השאלה "איך נתנו לזה ליקרות" ואיך לא למדנו את לקחי מלחמת לבנון השנייה?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314582,00.html

מה אתה רוצה שנעשה בנידון?

ישנם כמה אפשרויות - מי שמספק את הנשק הזה זה איראן אתה רוצה לפתוח איתם מלחמה? אפשר אני מניח אבל לא אף אחד לא יכניע פה אף אחד בלי נשק גרעיני. וממילא אני מניח שאת המלחמה נגדם אנחנו כבר ניהלנו במלחמת לבנון האחרונה.

האפשרויות היותר ראליות הם מאמצים לגרום למצרים למנוע הברחות, מאמצים להוריד את החמאס מהשלטון, מאמצים לעקוב אחרי האמל"ח ולהשמיד את המצבורים שלו... כל אלא דברים שאתה לא יכולת לעשות בלבנון. וגם עזה זה לא לבנון, לא מבחינה מודיעינית, לא מבחינת שטח ולא משום בחינה אחרת.

דקויות...

פורסם
  • מחבר

מאיזה סוכנות מודיעין אתה?

החיזבאללה חוזר להתחמש אבל על תוסיף פרטים שאין להם שום ביסוס.

למרות שאני לא יודע אם יש אמת בדברים - זה לקוח מדבקה. אם הייתי מקבל שקל כל פעם שהאתר הזה ממציא מידע או מציג אותו בצורה פרובוקטיסית לחלוטין הייתי כותב את ההודעה הזאת על LCD יותר גדול.

לקחתי את המידע מסוכנות מודיעין סודית מאוד . היא נקראת ערוץ 22 ...

פורסם

אל תאמין לכל מה שאתה שומע...

וזה לא מופיע באתר של ערוץ 2. ולא בynet, nrg, walla וכו'.

פורסם
  • מחבר

זה היה בחדשות- אני מחשיב את אהוד יערי כמקור מספיק אמין.

תתעדכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים