עבור לתוכן

האם אני באמת זקוק לכרטיס קול ייעודי?

Featured Replies

פורסם

* לא ידעתי איך להגדיר כרטיס קול שהוא לא on-board, אני מניח שאתם מבינים את הכוונה

מכיוון שאני מבלה את רוב הזמן שאני על המחשב בהקשבה למוזיקה, ומכיוון שהאוזניות הזולות שלי כבר מתחילות להידפק, החלטתי להשקיע קצת, והמחשבה המקורית הייתה לקנות אוזניות sennheiser 555 וכרטיס קול AUDIGY 2 ZS , עכשיו הזמנתי את האוזניות (אמורות להגיע ביום שני) ולפני שאני מזמין את הכרטיס אני רוצה לוודא שאני לא עושה טעות, אולי אני בכלל לא צריך את הכרטיס קול? האם ההבדל בין כרטיס הקול המובנה שיש לי עכשיו לבין האודיג'י יהיה כזה גדול?

האם הכרטיס המובנה לא ינצל את האוזניות כמו שצריך?

תודה

פורסם

שווה להשקיע. לי למשל יש AKG K71, די זולות, הרבה פחות טובות ממה שאתה מזמין...ויש הבדל מורגש בין הכרטיס OB שלי, לבין X-FI של חבר שלי. אני מניח שזה יהיה מורגש גם אצלך.

פורסם

להשקיע בהחלט מומלץ, אך הבחירה שלך לא טובה במיוחד. אם כבר אתה קונה כרטיס ברמה הזו, תקנה אודיג'י 2 או 4 זול יותר. אתה תקבל את אותם הביצועים עם האוזניות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אממ ... לא מצאתי כזה דבר, הAUDIGY 2 ZS שמצאתי עולה 422 , לא מצאתי בשום חנות AUDIGY 2 רגיל שעולה הרבה פחות (אולי בכמה שקלים בודדים פחות) , אתה מתכוון אולי לsoundblaster live פשוט?

פורסם

אם אתה קונה למישחקים תיקנה ZS

אם למוזיקה יש כרטיסים יותר טובים

פורסם
  • מחבר

האמת שזה גם וגם, בעיקר למוזיקה אבל גם למשחקים מידי פעם , אז איזה כרטיס ינצל את האוזניות אבל לא יהיה אובר קיל? התקציב הוא 400~

פורסם

יש ב KSP

AUDIGY 4 SE.לא יודע מה הוא שווה,אבל למחיר שלו נראה לי שווה מאוד.

פורסם

תיקח את הZS הוא טוב גם במוסיקה.

פורסם

או שתקנה AUDIGY4 SE או AUDIGY2 VALUE

פורסם

או שתקנה AUDIGY4 SE או AUDIGY2 VALUE

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני כבר מבולבל לגמרי ...

ה AUDIGY 2 VALUE עולה 421

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=13783&PHPSESSID=4dfd8c5437523e7f822862d1dbd24cc8

זה אותו מחיר שמצאתי את הZS בחנות אחרת:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=24&products_id=1778

אז מבין שניהם כבר עדיף לקחת את הZS כמובן

הAUDIGY 4 לעומת זאת מפתה במחיר שלו (290 בKSP) ולפי הבנתי הוא טוב יותר מ AUIGY 2 VALUE ואני לא ממש צריך יותר מזה,

אז ללכת על הAUDIGY 4 SE? יש אישור? :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים