פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים קניתי אתמול מעבד INTEL CORE 2 DOU, ובחנות (KSP) הדביקו לי מדבקה קטנה ולבנה במרכז המעבד (על הצ'יפים- לא על "הנקודות" הזהובות), בצד שצמוד ללוח האם- אמרו לי שהסרה שלה מבטלת את האחריות.האם זה הגיוני שתהיה מדבקה כך??
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר לא הבנתי אתה לא יכול לחבר את המעבד ללוח אם בגלל המדבקה?יכול, אבל לא מוזר שתהיה מדבקה על הלב של המחשב, שמתחמם מאוד?
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים אם נראה לך שזה יכול לגרום נזק למעבד או לחלקים במחשב תגיד להם שהם אחראיים אם יקרה איזה שהוא נזק...
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים מחבר אם נראה לך שזה יכול לגרום נזק למעבד או לחלקים במחשב תגיד להם שהם אחראיים אם יקרה איזה שהוא נזק...הטכנאי אצלהם הוא זה שהדביק אותה (פתח את הקופסא והדביק על המעבד החדש) ואמר לי שהסרה תגרום לביטול האחריות.להגיד להם זה לא יעזור......
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים זה עדיף מהמדבקה של איסטרוניקס שנמצאת בין המעבד לגוף קירורלא נראה לי שתיהיה לך איזה בעיה עם המדבקה הזאת
פורסם 2006 באוקטובר 1319 שנים המדבקה של איסטרוניקס מיוצרת מחומר מיוחד שההתנגדות הטרמית שלו שואפת לאפס , וההפרעה שלה בהעברת חום בין המעבד לבין גוף הקירור זניחה לחלוטין , אבל עדיין , חבל שהם לא יישמו את השיטה של לשים את המבדקות שלהם על הצד התחתון של המעבד .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.